Classensgade 19A, st.. tv., 2100 København Ø

125 m2 lejlighed

Kontant 7.995.000 kr.

Herskabelig lejlighed i hjertet af Østerbro


Direkte udgang til et fantastisk gårdmiljø

I hyggelige Classensgaard, finder du denne smukke herskabslejlighed på 125 kvm. Lejligheden er smukt istandsat, i takt med de charmerende detaljer er velbevaret. Lejligheden har klassiske detaljer, som gennemgående lyse plankegulve, fantastisk stuk, dekorative rosetter, høje paneler, og ikke mindst højt til loftet. En lejlighed, hvor der er tænkt over hver en detalje og som fremstår meget velholdt og i indflytningsklar stand.

Denne skønne herskabslejlighed er beliggende ugeneret og tilbagetrukket fra Classensgade i en smuk ejendom fra 1909 med en af Østerbro´s ubetinget bedste og største gårdmiljø med flere legepladser og grønne oaser.

Lejligheden byder på stor entré med plads til at hænge overtøjet. I forlængelse af entréen træder du ind i den lyse spisestue, som er beklædt i smukke høje paneler og indbyder til hyggelige stunder med familie og venner. Fra lejlighedens stue er der adgang til alle lejlighedens rum. Her finder man 2 store gode soveværelser, badeværelse med bruseniche og vindue, samt stort hvidt og lyst køkkenalrum. Sælger har netop fået etableret en udgang til det store og skønne gårdmiljø fra køkkenalrummet.

Lejligheden er beliggende i den attraktive Classensgård - én af Østerbros absolut bedste adresser. Kvarteret rummer alt, hvad hjertet kan begære af hyggelige caféer, lækre restauranter, shopping, samt de skønne rekreative områder ved Søerne, Kastellet og Fælledparken.
4Antal rum
1909Byggeår

Økonomi

Kontantpris

7.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.114 kr.

Udbetaling

400.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

45,784 / 37.144 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Liisberg
home Østerbro

Salg & Vurdering, Vurderingsspecialist for RD

freli@home.dk

35 42 55 55

35 42 55 55