Classensgade 15, 5. tv., 2100 København Ø

161 m2 lejlighed

Kontant 10.900.000 kr.

Unik penthouse med stor, privat tagterrasse og eminent udsigt over København


Indre Østerbro når det er bedst

Velkommen til denne unikke penthouse-lejlighed på hyggelige Classensgade med fri udsigt til Garnisons Kirkegården (ingen genboer), rigtig god planløsning til en familie, og en unik stor privat tagterrasse med udsigt til byens smukke tårne og tage. En smuk ejendom fra 1878 som bl.a. byder på stort, hyggeligt og børnevenligt gårdmiljø.

Rummelig entré med plads til overtøj, fodtøj og opbevaring. Kontor mod gården med hyggelig udsigt mod den grønne gård. Tre gode værelser mod Classensgade, hvert værelse har en fuldstændigt fantastisk og totalt ugeneret udsigt over Garnisons Kirkegård og videre ind over det Indre København. Første værelse er kontor/gæsteværelse, næste fungerer i dag som bibliotek, og sidste værelse fungerer som soveværelse og byder på walk in closet. Fra biblioteket fører en let og stilfuld trappe dig op til din private tagterrasse. En helt unik og skærmet terrasse, hvorfra du kan nyde solen hele dagen. Udsigten herfra er intet mindre end eminent – du ser stort set alle byens tårne.
Stue med specialbygget reol, og god plads til gæster. Spiseområde og køkken alrum ligger i forlængelse heraf. I køkkenet er der stort vestvendt ateliervindue med et smukt lysindfald, og hvor du kan nyde solnedgangen stort set hele året. Slutteligt findes et lækkert badeværelse med separat bruseniche, indbygget vaskemaskine/tørretumbler, lækre elementer samt et gulv-loft vindue som en særlig detalje i badeværelset.

Lejligheden er ideel til familien, parret eller den enlige, som ønsker at bo i en veldrevet ejerforening med god økonomi og et godt naboskab på en af de mest attraktive gader på Indre Østerbro. Til lejligheden hører desuden brugsret til kælderrum.

Beliggenheden er i top og her er alt hvad hjertet kan begære inden for gåafstand. Søerne, Langelinie, Kastellet, Fælledparken, Østerbros specialbutikker og det lækre restaurant- og cafémiljø. Desuden er man tæt på offentlig transport, så man nemt kan komme til og fra byen. Nærmeste station er Østerport hvor man finder metro, S-tog og regionaltog. Der er ej hellere langt til Nordhavn hvor man kan hoppe i bølgerne.


JaAltan
5Antal rum
1878Byggeår

Økonomi

Kontantpris

10.900.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

9.072 kr.

Udbetaling

545.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

62,380 / 50.612 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Berg
home Østerbro

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

mberg@home.dk

35 42 55 55

35 42 55 55