Købsaftale underskrevet

Christiansfeldvej 22, st.., 6100 Haderslev

153 m2 lejlighed

Kontant 1.865.000 kr.

Haderslev


Utrolig flot og indbydende ejerlejlighed i stueplan

Her udbydes indflytningsklar og indbydende stuelejlighed som er beliggende i en flot og velholdt bygning fra 1944. Ejerforeningen består af 3 ejerlejligheder og beliggenheden er rigtigt god nær flere af byens skoler, centrum og offentligt transport.

Lejligheden er indrettet med lys entre med masser af plads. Lækkert og lyst køkken med hvidt grebsfri inventar. I forbindelse af køkken er alrummet hvor der både er mulighed for at dække op til gæster i den store spisestue eller samle hele familien til en hyggelig aften i dagligstuen. Fra alrummet er der adgang til kontor med udgang til haven.

Lyst og pænt badeværelse med bruseniche, også med grebsfrit skabsinventar. Boligen byder derudover på et godt soveværelse med indbygget skabe samt værelse med godt lysindfald og ligeledes med indbyggede skabe.

I kælderplan finder I et vaskerum, hvor der vil være mulighed for vaske- samt tørrefaciliteter. Derudover også 3 gode disponible rum samt et værksted.

Der er fra lejligheden udgang til terrasse hvor sommeraftnerne kan bruges, samt et drivhus hvor man kan sætte sig og forlænge samt nyde aftnerne. Haven byder også på gode muligheder for at børnene trygt kan lege samt muligheder for div. aktiviteter.

5Antal rum
1986Ombygget

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545