Chr. Molbechs Vej 14, 2. tv., 8000 Aarhus C

68 m2 lejlighed

Kontant 2.499.000 kr.

Fantastisk 3-værelses lejlighed med en solrig og overdækket altan


Chr. Molbechs vej - Aarhus C

Velkommen til Chr. Molbechs Vej 14, 2. tv. hvor vi hos home Aarhus nu har fornøjelsen af at udbyde en fantastisk 3-værelses lejlighed med en stor og solrig altan i en yderst sund ejerforening. Denne lejlighed er beliggende i en charmerende rødstensbygning og byder på en lang række fantastiske faciliteter.

Når man træder ind i lejligheden, bliver man mødt af en rummelig entre med god plads til overtøj og sko. Fra entreen er der adgang til et badeværelse med en rigtig god størrelse og et vindue, der giver mulighed for naturlig udluftning. Her finder man også en separat bruseniche og god opbevaring, der gør badeværelset meget funktionelt.

Lejlighedens køkken er åbent og giver mulighed for en hyggelig sammenkomst med venner og familie, samtidig med at det skaber en god gennemstrømning af lys. Køkkenet er holdt i hvidt og indeholder alt i hårde hvidevarer samt en egen vaskemaskine.

Stuen er stor og rummelig med god plads til både sofaarrangement og spiseplads. Herfra er der også adgang til lejlighedens altan, som er af en god størrelse og har sol størstedelen af dagen. Altanen byder på en skøn og ugeneret udsigt til grønne områder, og det er det perfekte sted at nyde en kop kaffe eller en hyggelig middag.

Lejligheden har ydermere et godt soveværelse med plads til både skab og den store seng. Derudover er der et ekstra værelse, som i dag bruges som kontor/ekstra opbevaring, men som sagtens kunne fungere som et ekstra soveværelse. Dette gør lejligheden perfekt til både parret, singlen eller forældrekøbet, der ønsker en delelejlighed.

Som køber af denne lejlighed bliver man en del af en sund og velfungerende ejerforening med gode faciliteter i kælderen og en utrolig hyggelig gård. Området byder på gode parkeringsforhold og nem adgang til både midtbyen, indkøb og diverse uddannelsesinstitutioner.

Hvis du er på udkig efter en bolig med masser af muligheder og fantastiske faciliteter, så er dette stedet for dig. 

Kontakt os i dag og book en fremvisning af denne skønne lejlighed!

1949
Byggeår
3
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

2.499.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.732 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,461 / 12.256 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699