Bryghusvej 32, 2. th., 5700 Svendborg

193 m2 lejlighed

Kontant 4.595.000 kr.

Eksklusiv 4V’er i historisk bygning i Svendborg


Smukt renoveret med lækre materialer

Man skal lede længe for at finde en lejlighed af samme kaliber som denne, der har en unik placering i et af tårnene på den smukke, historiske bygning Svendborg Bryghus. Der er tale om en rummelig fireværelses lejlighed, som fremstår moderne og indflytningsklar – samt med et virkelig eksklusivt materialevalg hele vejen igennem. Lejligheden har samtidig to solvendte altaner, hvoraf den ene byder på et smukt udsyn over byen samt et fint kig til Svendborgsund.
Inden for de seneste to år er lejligheden blevet gennemgribende istandsat, så den står helt skarp fra top til tå. Der er blandt andet indlagt gulvvarme overalt på begge etager, og der er ligeledes Genvex, mens opholdsmiljøet har lyse akustiklofter. Samtidig er der anvendt hvid og sandfarvet Dekton flere steder, og alt inventaret er fra Svane. Hvidevarerne er også i den helt eksklusive ende, og der er blandt andet vinkøleskab, varmeskuffe, Quooker, indbygget espressomaskine samt to ovne med forskellige funktioner en dampovn og en kombiovn. Vinduerne er samtidig lavenergimodeller, og de nederste felter i køkkenet er udstyret med sikkerhedsglas.
Lejligheden er lækkert indrettet med et nydeligt badeværelse på hver etage, og på førstesalen får I samtidig to værelser samt et rummeligt stuemiljø – alle med udgang til de to skønne altaner, der får sol henholdsvis morgen og aften. I stueplanet ligger det flotte køkken-alrum, og i entréen hernede er der god indbygget skabsplads – præcis som i værelserne. Slutteligt skal det nævnes, at der medfølger en tinglyst parkeringsplads til lejligheden.
Denne fantastiske boligpakke skal ganske enkelt opleves! Ring og bestil en fremvisning i dag.
1993
Byggeår
4
Antal rum
Ja
Altan
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.831 kr.

Udbetaling

230.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,244 / 21.915 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200