Brigadevej 8, 1. tv., 2300 København S

40 m2 lejlighed

Kontant 2.195.000 kr.

Rummelig og charmerende 2-værelses lejlighed - Perfekt til førstegangskøberen


Central beliggenhed på sidegade til Amagerbro


Lejligheden
Centralt og summende på Amager lokker vi singlen og parret til. På Brigadevej 8 skal du nemlig kigge op mod første sal, for bag en gammel og fin ejendom åbner vi døren til 40 meget, meget veldisponerede kvadratmeter. Velkommen til!
Du præsenteres nærmere bestemt for en entré, et køkken med spotlys, gaskomfur og alt i hårde hvidevarer, et fint brusebadeværelse, et dejligt værelse med morgensol og sidst en rummelig stue. Sidstnævnte orienterer sig mod sydvest, så du får glæde af et lyst og dejligt leverum, og her får du fin plads til at indrette dig i flere zoner. Boligen er i det hele taget lys og hyggelig, og den mangler sådan set kun dit præg.
Ejendommen
I 1898 stod denne ejendom færdigbygget, og i dag er den indbegrebet af solens farver med en gul/orange facade med rødrammede dannebrogsvinduer, der fanger det glade sinds opmærksomhed. Langs vejen vil der være parkeringspladser at finde, hvilket gør det nemmere at stille bilen efter brug i det ellers travle København. På den anden side af vejen ligger det hyggelige gårdmiljø med et mindre grønt areal, der er perfekt til ophold på de lune forårs- og sommerdage – og så er der også overdække til cyklen.
Området
Brigadegade 8 ligger lige ved Amagerbrogade – og Amager Centret og Amagerbro Metrostation. Med andre ord får du superkort afstand til en verden af gode tilbud, herunder alskens butikker, bageri og spisesteder. Det seneste nye skud på stammen er McDonald’s i centret, og kebabberne i området er sandelig også værd at nævne! Flere specialbutikker og små perler må du selv gå på opdagelse efter i dit nye, summende nærmiljø. På cykel kan du hurtigt nå både KUA og ITU, og kalder vejret på en tur i det fri, kan du endda cykle til Fælleden på godt fem minutter.
2Antal rum
1898Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.772 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,707 / 10.306 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bjerregaard
home Amager - Kastrupvej

Partner, Ejendomsmægler MDE

anbje@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00