Bramstræde 3B, 4. th., 3000 Helsingør

109 m2 lejlighed

Kontant 4.395.000 kr.

Byens bedste beliggenhed - Overdådig udsigt fra 4. sal


Helsingør city - PANORAMAUDSIGT

Området: Helsingør opstod i slutningen af 1100-tallet ved det naturlige overfartssted mellem Sjælland og Skåne og man kan stadig mærke historiens vingesus i de gamle gader og stræder. Ud over opførelsen af borganlægget Krogen regnes Erik af Pommern for at være grundlæggeren af Helsingør by. Tre klostre blev oprettet. Bygningen af Kronborg tog over ti år, og gik gennem flere faser. Slot og tårne blev først bygget i rødsten med sandstensfriser, men det var også den måde adlen byggede sine godser på, og efter Frederik 2.s mening skulle der være forskel på konge og adel. Så derfor lod Frederik 2. Kronborgs røde mure dække helt af smukke, hvide sandsten fra Skåne og Gotland. Byen havde allerede i 1300-tallet karakter af købstad, men i 1426 fik byen nye købstadsprivilegier. Gaderne i bykernen fik den organiserede struktur, som gør sig gældende også i dag. Der er en stemning i byen af historie og smukke bygningsværker - her kan man se det hele fra Bramstræde 3B. 

Lejligheden: Her kan man tale om panoramaudsigt i ordets bogstavelige forstand. Både Øresundsudsigt, udsigt over byens tage, kirketårnene, gågaderne, stationsbygningen og ikke mindst Kronborg. 
De 109 m2 rummer en del oplevelser af en sådan karakter at man bliver målløs. Entre, lækker og meget rummelig opholdsstue hvor der både er ovenlysvindue og vinduer i hele stuens længde. Til at toppe stemningen er her også indbygget pejs. 
Fra stuen kommer man videre til et af byens fedeste køkkener i Helsingør i god stil og med vindue vendt mod himlen, så stjernerne kan ses. I køkkenet er den vildeste udsigt over Øresund og Kronborg - fra flere vinduer, hyggelige kroge og spisepladser. Fra de to barstole foran vinduerne kan nydes både udsigt samt man sidder i 1. parket til toldkammerets koncerter. Hyggelig bænk under det flotte buede vindue hvorfra man kan følge med i livet i gaden, og se skibstrafikken året rundt - eller være så heldig at opleve Dronningen ligge til kaj i Kongeskibet, når hun besøger Helsingør hvert år. Det store spisebord til gæsterne er her også plads til. 
To gode værelser - ét er ligesom stuen med udsigt over byens tage og kirker, andet soveværelse er med indbyggede skabe og endda herfra er udsigt til Øresund Hven samt Helsingørs smukke stationsbygning. Badeværelset er med ovenlysvindue i brusekabine, skibsplanker på gulvet, rummeligt og med vaskesøjle. 
Her får du en unik lejlighed og trods placering midt i byen - er der så roligt i lejligheden at man kniber sig selv i armen - selvom der lige udenfor hoveddøren er et leben og liv man kun kan elske. 
Denne lejlighed kan simpelthen ikke beskrives - DEN SKAL OPLEVES !
4Antal rum
1971Byggeår

Økonomi

Kontantpris

4.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.630 kr.

Udbetaling

220.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,253 / 20.164 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Judith Hagbarth Mørch-Pedersen
home Helsingør

Ejendomsmægler, MDE

jump@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21