Ny pris

Borgergade 21, 3. tv., 6700 Esbjerg

116 m2 lejlighed

Kontant 3.498.000 kr.

LÆKKER UDSIGTS LEJLIGHED HELT INDE I HJERTET AF ESBJERG


LEJLIGHED MED ELEVATOR, STORE ALTANER OG MED MULIGHED FOR INDVENDIG PARKERING


Her er en unik mulighed for at erhverve en af Esbjerg fantastiske lejligheden i "projekt Karreen". Lejligheden er med en skøn udsigt til havnebassiner, og over til Fanø. Samtidig er der en stor sydvendt altan på lejlighedens forside, og en altan på bygningens bagside Så der er altid mulighed for sol, læ, skygge m.m. Hvad mere kan man forlange?
Hele projektet er opført i 2018, og opfylder alle nutidens krav til en topmoderne bolig. Der er mulighed for leje af indvendig parkeringsplads, og herfra snupper man bare elevatoren direkte op til lejligheden.
Lejligheden indeholder: Dejlig lys entre med skabsplads, og mulighed for at få overtøjet gemt væk. Der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden. Flot hvidt HTH-køkken som er arbejdsvenligt indrettet, og hold i flot Nordisk stil med hvide grebsfrie fronter, masser af bordplads og gode hårde hvidevare. Køkkenet er i åben forbindelse til både alrum og stue. Det åbne rum er med til at sikre et skønt lys, og giver samtidig dejligt nærvær i dagligdagen. Fra alrum er der udgang til sydvendt altan hvor der er fint med plads til både grill og diverse havemøbler.
Separat forældre afdeling med eget soveværelse med stort skab, samt lækkert og stort badeværelse i tidløse farver. og naturligvis samme HTH-skabe som er gennemgående for boligen. I badeværelset er der desuden mulighed for at have både vaskemaskine/tørretumbler.
Separat værelse eller kontor. Fra både soveværelse og kontor er der udgang til den skønne og store træterrasse på bygningens bagside. Her kan alle terrassemøblerne og liggestole fra ens villa sagtens stå. Hele terrasse ligger desuden ud til det grønne fællesområde, og i fællesskab dannes der en skøn oase, som bare ikke findes andre steder i Esbjerg midtby.
Sammen med gæsteværelset ligger pænt gæstetoilet.
Så søger du en bolig i centrum af Esbjerg, og stadig gerne vil have meget udenomsplads, så er denne lejlighed perfekt. Ring til home på 75137011 for en fremvisning.
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2018Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.200 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,128 / 15.999 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Jensen
home Esbjerg

Partner, Ejendomsmægler, Køberrådgiver

mijen@home.dk

75137011

75137011