Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 12.20-12.40

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 12.20-12.40

Bohlendachvej 2A, 3. th., Christianshavn, 1437 København K

100 m2 lejlighed

Kontant 6.395.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 12.20-12.40

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 12.20-12.40

Egen p-plads i aflukket parkeringsareal


Altan - elevator - Holmen - Operaparken

100 kvm stor kvalitetslejlighed med vestvendt altan og eftertragtet placering på Holmen
Kom med indenfor på en fremvisning af Bohlendachvej 2A, 3. th, hvor I nu kan blive de nye indehavere af en gennemført kvalitetslejlighed på 106 kvadratmeter. Dette er kort fortalt den ideelle bolig for den lille familie såvel som enlige og par – den eftertragtede beliggenhed sørger for en stille og tilbagetrukket placering i København K.
Lejligheden ligger oppe på 3. sal, hvor hoveddøren byder indenfor til et stilrent hjem med pæne gulve, vægge og lofter, mens alt interiør er pænt og tidløst. Planløsningen strækker sig over en entré med skabsplads og mulighed for mere opbevaring, og herfra er der afsæt til leverummet, der kombinerer køkken, spisestue og dagligstue. Det er også herfra, der er udgang til den vestvendte altan, som udgør en dejlig, solrig oase med udsigt over ejerforeningens hyggelige udeareal. Boligen rummer to gode og regulære værelser, og afslutningsvis får I et pænt badeværelse med separat bruseniche og opbevaringsplads til toiletartikler.
Vi har at gøre med en god og solid murstensejendom fra 2005, der imponerer med sin flotte facade pyntet med altaner og store vinduespartier. Nedenfor er der fællesarealer med højbede og solrige hyggekroge, og der er tilmed egen parkeringsplads i aflukket p-areal..
Denne placering er perfekt for jer, der gerne vil nyde godt af alle storbyens tilbud, samtidig med at I får den oplagte mulighed for at kunne trække jer tilbage i de mange naturrige områder som både Holmen, Christianshavn, Islands Brygge og Amager byder på. Og ikke nok med at alle fornødenheder – og mere til – ligger i gåafstand til hoveddøren, så får I ligeledes chancen for at tage del i de mange spændende og nye projekter, som kendetegner denne del af København. Her er blandt andet særligt Refshaleøen nævneværdig, hvor der på ugentlig basis afholdes kulturelle arrangementer, og hvor Reffen står klar med street food fra hele verden, ligesom Nyhavn, Kongens Nytorv og resten af København folder sig ud lige ovre på den anden side af Inderhavnsbroen.
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2005Byggeår

Økonomi

Kontantpris

6.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.733 kr.

Udbetaling

320.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

36,683 / 29.760 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Farhad Khamseh
home Christianshavn - City

Indehaver

fakha@home.dk

32 95 14 00

32 95 14 00