Blomstermarken 117, st.. th., 9000 Aalborg

99 m2 lejlighed

Kontant 1.998.000 kr.

UNIK lejlighed med kæmpestor sydvendt terrasse!


Totalrenoveret fra A til Z i 2022!

OMRÅDET
Velkommen til Blomstermarken! Et dejligt, roligt område trukket væk fra storbyens larm, men kun 10 minutters cykeltur fra Aalborg Centrum. Området ligger i gåafstand til Hasseris Bymidte med alle fornødenheder i form af bl.a. indkøbsmuligheder, optiker, frisør og café. Ydermere befinder UCN og Aalborg Universitet sig i kort afstand herfra og bussen kører næsten lige udenfor døren. Få skridt fra hoveddøren finder vi Sorthøj, som byder på fantastisk natur og grønne områder, som indbyder til en hyggelig gå- eller løbetur. Med andre ord - beliggenheden bliver ikke meget bedre! 

BOLIGEN
Denne lejlighed er i 2022 blevet totalrenoveret fra A til Z, hvorfor den fremstår lækker og 100% indflytningsklar. Der er gennemgående kvalitetsløsninger og kræset for hver enkel detalje! I hele lejligheden er der lavet helt ny el og vvs. I alle rum er der nye radiatorer med Danfoss Eco Termostater. Ydermere er alle vægge vandskuret og der er lagt et nyt og superflot, gennemgående gulv. 

Vi bydes velkommen i rummelig fordelingsentré med plads til overtøj og fodtøj. Herfra er der adgang til et lækkert og rummeligt badeværelse med separat bruseniche, gulvvarme og spots. Hernæst byder lejligheden på hele tre gode soveværelser, som alle tre indeholder god plads til både seng, skrivebord og klædeskab. Til det største af soveværelserne er der en mellemgang med en skabsvæg, hvor der bagved er placeret vaskefaciliteter. Lejlighedens altoverskyggende hjerterum udgør det fantastiske, flotte køkken i åben forbindelse til den store stue. Det moderne køkken indeholder masser af arbejdsplads og opbevaringsplads i skuffearrangementerne samt masser af hårde hvidevarer – heriblandt ovn i arbejdshøjde og opvaskemaskine. Den store stue byder på rigeligt med indretningsmuligheder og plads til både spise- og sofaarrangement. Fra stuen er der direkte udgang til den mest formidable og kæmpestore træbelagte terrasse, der er stik sydvendt, hvorfor man kan nyde solens stråler dagen lang! Her er der masser af plads til grill og havemøbler. Dette er noget helt ekstraordinært og unikt for en lejlighed, som MÅ og SKAL opleves!

EJERFORENINGEN
Lejligheden er beliggende i en flot ejendom og en stor og yderst velfungerende ejerforening med styr på driften, den daglige gang og ikke mindst økonomien. Ejendommen har for nyligt fået nyt tag, hvortil der ingen fælleslån er! Lige udenfor døren er der yderst gode parkeringsmuligheder og altid mulighed for at finde en parkeringsplads. 
1970
Byggeår
4
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

1.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.002 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,290 / 9.628 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Emil Pallisgaard Larsen
home Ejerlejlighedsbutikken Aalborg

Partner, Ejendomsmægler, MDE

elar@home.dk

98 16 74 72

98 16 74 72