Blåvandvej 61C, 6857 Blåvand

241 m2 lejlighed

Kontant 5.995.000 kr.

241 m2 nyt 5-stjernet sommerhus


Stor lejeindtægt på  kr. 400.000,- kan forventes

!!! Sidste lejlighed ud af 4 !!!  Alle billeder er modelfoto af identisk ejendom.
Hvis du er til lækkert 5-stjernet sommerhus uden bekymringer om renovering og vedligeholdelse de næste mange år er Blåvandvej 61C nok lige dig. Sommerhuset vil stå færdig ca maj 2023 og derfor vil alt være helt nyt når du overtager sommerhuset. Det er udført i bedste materialer og der er kræset for detaljerne, indrettet så det passer til den moderne familieferie herunder lækre terrasser, udespa, aktivitetsrum til fx billard, bordtennis osv. Du skal bare læne dig tilbage og nyde din ferie, når du ikke selv bruger sommerhuset kan du leje det ud på meget fordelagtige vilkår.
I stueetagen finder du entre samt bryggers, 3 gode soveværelser med faste skabe, 2 lækre badeværelser, dejligt stort køkken alrum med spiseplads til alle mand samt direkte udgang terrassen og skønt udestue / aktivitetsrum.
På første salen finder du 4 gode soveværelser med faste skabe, yderligere 2 lækre badeværelser og en fantastisk stue med udgang til tagterrasse.
Sommerhuset har et fantastisk udeområde med flere terrasser og udespa, du skal altså bare finde det perfekte spot til at nyde solens stråler, og når solen går ned, tryller grillmesteren sikkert lækkerier frem. De kolde vinteraftener kan med god samvittighed nydes med en god bog samt et godt glas vin eller måske et brætspil sammen med ungerne. Er du i det romantiske hjørne, så en tur i spaen under åben himmel, mens stjernerne blinker til dig, måske sammen med et glasbobler… Ja sommerhuslivet er ikke så ringe endda…
Sommerhuset har en energi rigtig og besparende luft til vand varmepumpe.
Med adressen på Blåvandvej 61C bor du perfekt med kun 1600 meter ned til det brusende Vesterhav og den rene badestrand, som hele året rundt har nye og spændende oplevelser at byde på for alle aldre, en spadseretur langs vandet er altid forfriskende, mens børnene leger i vandkanten. Samtidig kun 500 meter til Blåvand by og alle dets muligheder for shopping, spec. butikker, restauranter osv. 

Der foreligger flere leje budgetter fra udlejningsbureauerne på  ca 400.000 + forbrug til ejer. Så her er ikke bare tale om et skønt sommerhus men også muligheden for at gøre en særdeles god forretning.
Sommerhuset er under opførelse og alle billeder er modelfoto og sælges derfor uden møbler. 

9Antal rum
2022Byggeår

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.558 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,459 / 27.544 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Hansen
home Blåvand

Salgschef & Vurderingsspecialist for RD

kaha@home.dk

75270622

75270622