Billedvej 6, 2. 3., 2150 Nordhavn

93 m2 lejlighed

Kontant 5.295.000 kr.

Lys lækker 3-værelses lejlighed beliggende i hjertet af Århusgadekvarteret


Attraktiv beliggenhed med adgang til lækre fællestagterrasser

93 kvadratmeter bolig beliggende i det populære Århusgadekvarter med få meter til vandet kan blive dit nye helle i hverdagen.
Vi byder indenfor på Billedvej 6 i en lys og åben lejlighed på anden sal, hvilket ikke mindst skyldes de mange store vinduespartier, som lader solens stråler kigge ind i rummene. Plantegningen består af en entré, to gode værelser, et rummeligt badeværelse med Vola bruser og armaturer samt vaskemaskine og tørretumbler. Hertil følger et lækkert køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Herfra kan du træde ud på boligens altan, hvor morgenkaffen kan nydes, mens bydelen langsomt vågner. Derudover har du også adgang til en privat tagterrasse, hvor borde og grill står til rådighed. Vi har altså her at gøre med en bolig, som på grund af sin beliggenhed og rumfordeling taler til singlen såvel som parret og andre samboende i alle aldersgrupper.
Nordhavn er for mange synonym med nybyg, men der ér levn fra ældre tider – blandt andet den bygning som lejligheden har til huse i. Du flytter ind i en charmerende rød ejendom fra 1927, men den har fulgt med tiden og det har selve lejligheden også. Indenfor er alt i tiptop stand; køkkenet fremstår nyt og moderne med grebsfrie låger, ovn i hovedhøjde og god plads til at samle venner og familie. Også på badeværelset er der tænkt over detaljerne og det strømlinede udtryk, som forener æstetik og komfort på bedste vis. Opbevaringsplads er der masser af i vaskemøblet, og de hårde hvidevarer er gemt af vejen bag en praktisk skydelåge.
Århusgadekvarteret i Nordhavn er et attraktivt område, der summer af liv og har efterhånden etableret sig som en slags by i byen med butikker, spisesteder, dagligvareforretninger og biograf. Og så ligger vandet lige om hjørnet, ligesom Nordhavn Station og Metroen ligger henholdsvis 5 og 1 min. væk til fods.
Vi glæder os til at se dig til en fremvisning!
3
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Kontantpris

5.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.431 kr.

Udbetaling

265.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,588 / 26.040 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lars Heede-Ørsted
home Nordhavn

Indehaver, ejendomsmægler MDE & Cand.jur.

heede@home.dk

35 25 12 00

35 25 12 00