Købsaftale underskrevet

Bernhard Bangs Alle 53A, 2. th.., 2000 Frederiksberg

87 m2 lejlighed

Kontant 3.495.000 kr.

VELINDRETTET 4-VÆRELSES MED STOR SOLRIG ALTAN - BEBOERPARKERING - DEJLIG FÆLLESHAVE


FREDERIKSBERG - GÅAFSTAND TIL METRO OG BUS - NYE VINDUER OG DØRE

I et af Frederiksbergs hyggelige kvarterer, tæt på hverdagens gøremål og offentlig transport, udbydes nu en velindrettet lejlighed på 87 kvadratmeter. Her får I en gylden mulighed for at anskaffe jer en rolig base på en eftertragtet adresse med byens faciliteter ventende for fødderne af jer.
Lejligheden består af en fordelingsentré med indbyggede skabe til opbevaring, et godt udnyttet badeværelse med toilet, separat brus og vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler samt tre regulære værelser på stribe. Det midterste værelse kan endda prale med et dørparti, der åbner op for en lille bitte altan. De resterende kvadratmeter udspiller sig i et kombineret opholdsrum bestående af et tidløst køkken med alt i hårde hvidevarer og charmerende fyldningslåger, et alrum med plads til spisebordet og en stue, hvor sofaarrangementet kan indrettes. I stuen er installeret en varmepumpe, som ligeledes fungerer/kan benyttes som aircondition, på varme dage.

For enden af stuen er der udgang til den store, vestvendte altan med plads til havemøbler og hyggekrog. Herfra er der udsigt over det grønne, fællesområde med fine træer og en jævn plæne med plads til picnic samt et legeområde til de yngste beboere. Til ejendommen hører et uundværligt parkeringsområde, hvorfor der er gode muligheder for at parkere bilen efter brug – en unik mulighed, når man bosætter sig på Frederiksberg.

Med denne centrale beliggenhed på Frederiksberg er der hverken langt til specialforretninger, hyggelige caféer eller offentlige transportmuligheder - og der er kun 130 meter til Frederiksbergs nye svømmehal. I placerer jer mellem Flintholm St. og Lindevang St., hvor der både er tog- og metroforbindelser. Grønne områder byder sig naturligvis også til med Grøndalsparken og Lindevangsparken, og hvis I vil ud på en længere tur, kan I altid sætte kurs mod Frederiksberg Have eller Damhussøen. Handelslivet er en klasse for sig med kort afstand til Gammel Kongevej og Falkoner Allé samt Frederiksberg Centret med et bredt udvalg af butikker.
JaAltan
4Antal rum
1981Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Dennis Corvinius
home Frederiksberg

Butikschef - Ejendomsmægler MDE

decor@home.dk

33 23 18 18

33 23 18 18