Askevænget 5, 1. th., 2830 Virum

87 m2 lejlighed

Kontant 3.295.000 kr.

LYS OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED FANTASTISK UDSIGT


Drømmer I om et harmonisk hjem med en bladgrøn udsigt, smukt lysindfald og en attraktiv beliggenhed? Så har vi fundet boligen til jer her på Askevænget 5; hjertelig velkommen til.
På adressen finder I en særligt indbydende lejlighed, der gennemgående fremstår i flot stand med original detaljerigdom og tidløse kvaliteter. Her kan entréens indbyggede skabe med fordel nævnes samt de brede vinduespartier, der giver et betagende kig mod områdets gyldne trækroner.
Træder I ind i boligen, møder I straks hjemmets pæne og lyse entré, der byder på masser af skabsplads og et åbent kig til alle lejlighedens rum. Her har I et hyggeligt soveværelse og et rummeligt badeværelse, holdt i en klassisk tone, med både kar og vaskefaciliteter. Fortsætter I videre, finder I hjemmets store og behagelige køkken, der tilmed rummer god plads til et rart spiseområde. Køkkenet er super velekviperet og i pæn stand med moderne hårde hvidevarer og rig mulighed for at udfolde de kulinariske evner.
Vil I have et hvil i det bløde møblement, skal I blot ind i en af de to lysfyldte stuer, der ligger i forlængelse af hinanden og byder på mange gode indretningsmuligheder. Herfra har I desuden et fantastisk kig mod det underskønne landskab og ikke mindst boligens altan med flot plads til både bord og stole samt hyggelig beplantning.
Alt i alt er dette en lejlighed med masser af lys og en grøn udsigt; og som er tryg og varm og lige til at flytte ind i.
Heller ikke beliggenheden fejler noget, for I kommer til at bo i hjertet af byen med gåafstand til alt, hvad I behøver. Bare få hundrede meter fra jeres nye hoveddør finder I det nærmeste supermarked samt togstationen, der let forbinder jer med blandt andet København. Og her i Virum kombineres et dejligt bymiljø med græsgrønne naturomgivelser, som findes ved eksempelvis Geelskov og Vejlesø. Hvad mere kunne man ønske sig?
1961
Byggeår
4
Antal rum
Ja
Altan

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.356 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,249 / 16.096 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Emil Emre Celik
home Virum

Ejendomsmægler, MDE

emce@home.dk

88 27 18 88

88 27 18 88