Nyhed

Askevænget 25, 2. th., 2830 Virum

87 m2 lejlighed

Kontant 3.350.000 kr.

FLOT OG SPÆNDENDE LEJLIGHED MED SKØN ALTAN


Velkommen til denne lyse og indretningsvenlige lejlighed på 87 kvadratmeter. Her får I en rummelig, fireværelses lejlighed med en fed udsigt fra den vestvendte altan og med en super central beliggenhed i Virum.
Boligens veldisponerede planløsning sørger for, at I træder direkte ind i entréen, der giver jer adgang til alle de resterende rum samt skabsplads, så I kan fralægge jer overtøjet. Herfra kan I bevæge jer ind på de to værelser, der begge har en fornuftig størrelse, ligesom I kan vælge at træde direkte ud i køkkenet. Familiens kok kommer til at nyde godt af rammerne herude, da de lyse moduler og den vinklede bordplade sørger for, at der er plads til alle madlavningsredskaberne, imens I får alle hårde hvidevarer og mulighed for at indrette spiseareal, så I nemt kan nyde aftensmaden eller en kop morgenkaffe. Videre finder I boligens badeværelse, som både er flot og funktionelt med hvide fliser, badekar, toilet og vask. Lejlighedens hjerterum er helt klart den todelte stue. Her får I et fantastisk, veloplyst rum med store vinduespartier, som modtager alt solens lys fra middag til aften. Den gode plads bliver nem at indrette, hvad end I vil have et rigtigt hyggehjørne, spiseplads eller legeområde til børnene.
Som prikken over i’et får I fra stuen også udgang til en helt vidunderlig altan, der beriger jer med udsigten til områdets grønne arealer, så I nemt kan træde udenfor og nyde den friske luft. Selve bygningen står flot og ensartet med neutrale mursten og med gode udendørsarealer samt parkeringsmuligheder.
Med adresse her kommer I til at bo lige ved Fuglsanggårdsskolen, Virumhallerne, svømmehallen og gymnasiet, så det kan ikke blive nemmere, når motionen skal i hus, eller børnene skal i skole. Derudover skal I kun gå i ni minutter for at komme til indkøbsmuligheder og Virum Station, hvor toget nemt og hurtigt kan bringe jer mod København. Virum er i sandhed en by med mange muligheder!
1961
Byggeår
4
Antal rum
Ja
Altan

Økonomi

Kontantpris

3.350.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.588 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,531 / 16.320 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Damgaard Nielsen
home Virum

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nidam@home.dk

88 27 18 88

88 27 18 88