Ans Søpark 38, st.. mf., 8643 Ans By

72 m2 lejlighed

Kontant 975.000 kr.

2-værelses ejerlejlighed med altan - beliggende i en flot, nyere ejendom


Centralt i Ans by tæt på alt, herunder indkøbsmuligheder, flot natur m.v.

Sjældent udbudt ejerlejlighed i Ans By!

2-værelses ejerlejlighed med tilhørende altan. Lejligheden er beliggende i stueetagen i en markant ejendom, som blev opført tilbage i 2004-2005. Byggeriet fremstår i dag meget velholdt såvel ude som inde.
Lejligheden er meget veldisponeret og indeholder: entré med skab, badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler, soveværelse med 3-fløjet skab samt køkken i direkte forbindelse med det centrale opholdsrum, som fint kan rumme både spisebord og sofahjørne. Fra opholdsrummet er der udgang til stålaltan med kig til grønt område. Der er flotte parketgulve og flotte hvide lofter. Køkkenet fremstår med trælåger og som adskillelse mellem køkken og opholdsrum er der en fin køkken-ø.
Kælderen byder på et stort fælles cykelrum og eget tremmerum til opbevaring. Der er endvidere mange p-pladser ude foran ejendommen.
Lejligheden er beliggende ved siden af Ans Idræts & Kulturcenter, hvor der bl.a. findes varmtvandsbassin. Desuden kort afstand til indkøbsmuligheder, skole, børnehave og rutebilstation, hvor der er busforbindelse til alle større byer omkring. 
Ans er en aktiv by med et rigt foreningsliv, musikfesitival m.v. Der er masser af rekreative muligheder i området omkring Tange Sø med sejlklub, roklub, badestrand, golfklub m.v. Området er generelt rigt på natur og rummer gode muligheder for et aktivt liv.
Kontakt home Bjerringbro for nærmere information omkring denne fine 2-værelses lejlighed.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
2005Byggeår

Økonomi

Kontantpris

975.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.044 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,703 / 4.537 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lars Petersen
home Bjerringbro

Ejendomsmægler og Valuar, MDE

larsp@home.dk

86684844

86684844