Nyhed

Amerika Plads 3A, 5. th., 2100 København Ø

103 m2 lejlighed

Kontant 5.995.000 kr.

Lys og veldisponeret bybolig med altan og flot udsigt til vandet


Beliggende i veldrevet ejerforening på Amerika Plads

Lys og veldisponeret bybolig med altan og flot udsigt til vandet Amerika Plads 3A, 5, th kan nu blive jeres nye adresse – her udbyder vi nemlig nu en 103 kvadratmeter stor liebhaverlejlighed med udsigt til hav og Øresund. Det her er altså kort fortalt en bybolig med wauw-faktor, og hjemmet er endda velegnet for en bred målgruppe.
På adressen venter først og fremmest en flot og moderne ejendom med gulvvarme fra 2005, og denne lejlighed ligger lyst og godt på 5. sal. Der er selvfølgelig elevator i opgangen, foruden det hyggelige gårdmiljø har beboerne brugsret til en stor tagterrasse. Heroppe er der sol fra morgen til aften, og den smukke udsigt kan nydes på helt tæt hold – som et ekstra plus kan vi oplyse, at der er parkeringskælder nederst i ejendommen.
Lejligheden fremstår pæn, lys og veldisponeret, og hoveddøren åbner op til en rummelig entré, og i åben forbindelse ligger det store opholdsrum, som udgør hjemmets omdrejningspunkt. Det flotte, strømlinede køkken er placeret i centrum med dagligstue og spisestue på hver side, og det er tilmed herfra, der er udsigt til vandet samt udgang til den hyggelige altan. Lejligheden afrundes med to gode værelser og et tidløst badeværelse med bl.a. glasafskærmet bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Som et ekstra plus kan vi oplyse, at der er mulighed for at etablere et ekstra værelse, hvis I ønsker det. Det eksklusive og innovative havnekvarter omkring Amerika Plads placerer sig helt ideelt mellem smukke, historiske bygninger, der emmer af charme og sjæl. Her er alt, hvad I behøver – Netto og Lagkagehuset ligger lige rundt om hjørnet, og området byder også på et godt restaurations- og caféliv. Bedst af alt er den maritime stemning, der hersker omkring den hyggelige lystbådehavn med badebro og mulighed for vandsport og velkendte Langelinie i det fjerne med mange butikker.

På ingen tid er I på det gamle Østerbro, ved Østerport St. ved de grønne volde på Kastellet eller Langelinie, mens Indre By blot er 10 minutter væk på cykel.

3
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.930 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

36,522 / 29.182 kr.

Tjek boliglån