Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 28. april

kl. 15.30-15.50

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 28. april kl. 15.30-15.50

Amerika Plads 24B, 2. 1., 2100 København Ø

96 m2 lejlighed

Kontant 6.195.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 28. april

kl. 15.30-15.50

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 28. april kl. 15.30-15.50

Flot og veldisponeret lejlighed fyldt med lys og åbent kig


Bo i den prisbelønnede ejendom Nordlyset med stor sydvendt altan/terrasse

Velkommen til Amerika Plads 24B, 2. 1.

Meget lys og veldisponeret lejlighed som byder på: God entré med plads til sko og overtøj. Allerede her bliver du mødt af et helt unikt kig ned langs Amerika Plads samt et fantastisk lysindfald. Fra entréen kommer du direkte ind i det store køkken/alrum i åbne forbindelse med stuen. Et dejligt lyst fællesrum, som har plads til både sofagruppe samt spiseafsnit. Derudover har du direkte adgang til den exceptionelle store sydvendte altan/terrasse via lejlighedens 2 store skydedøre fra stuen og lejlighedens ene soveværelse, hvor du kan nyde et dejligt måltid eller et glas vin, mens solen står direkte ind. 
Lejligheden har 2 veldisponerede soveværelser, hvor der i det ene er lavet et stort indbygget skab. Til sidst har lejligheden et flot og eksklusivt badeværelse med separat brus, gulvvarme, lækkert badeværelsesmøbel i røget eg fra Just Wood samt indbygget skabe med bl.a. plads til vaskemaskine, tørretumbler mm. 

Her får du en yderst lækker bolig fyldt med naturligt lys og følelsen af plads både i lejligheden og ude omkring dig.

En lejlighed du bør opleve!

KVARTERET:
Skønt og eksklusivt område ved Langelinie, som kombinerer det bynære med lys, luft og hav. Beliggenheden er unik med det fantastiske havnemiljø lige uden for døren og ikke mindst de grønne og smukke omgivelser på Kastellet. Der er endvidere kort af stand til Østerbros skønne café- og handelsliv, samt kulturlivet i City.

EJENDOMMEN:
Nordlyset er en skulpturel ejendom med smukt farvede glasfacader udformet i samarbejde med billedkunstner Ruth Campau. Ejendommen er tegnet af Arkitektfirmaet C.F. Møller med vægt på kvalitet og æstetik. Nordlyset er da også præmieret og bliver til stadighed fremhævet for sin smukke arkitektur. Der er endvidere en veldrevet ejerforening, hyggelig gårdhave med flot beplantning, stor fælles tagterrasse, elevator, mulighed for parkering i parkeringskælder, vicevært, samt gæstelejlighed som kan lejes af ejendommens beboere. Se endvidere foreningens hjemmeside: www.efnordlyset.dk.
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2006Byggeår

Økonomi

Kontantpris

6.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.704 kr.

Udbetaling

310.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

35,602 / 28.883 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Berg
home Østerbro

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

mberg@home.dk

35 42 55 55

35 42 55 55