Amagerbrogade 202, 2., 2300 København S

94 m2 lejlighed

Kontant 3.999.000 kr.

Indbydende treværelses lejlighed med vestvendt altan på Amagerbrogade


På en central beliggenhed ud til Amagerbrogade udbyder vi denne treværelses lejlighed, der med sin smarte disponering med sikkerhed er noget singlen, parret eller den lille børnefamilie, som gerne vil bo i gåafstand til alting.
Lejligheden byder på 94 vellyste kvadratmeter, hvor en fordelingsentré giver jer adgang til et pænt køkken udstyret med integrerede hårde hvidevarer, og de rene linjer fortsætter ud på et stort badeværelse med separat bruseniche. Resten af planløsningen fordeler sig på et værelse med walk-in, en lys stue med karnap og endnu et værelse. I stuen kan I både indrette spiseareal og sofaarrangement, og herfra er der også udgang til altanen. Alt i alt kan I se frem til en indflytningsklar lejlighed med en veltænkt rumfordeling og masser af dagslys, der strømmer ind fra alle hjemmets hjørner.
Da boligen placerer sig øverst i ejendommen fra 1904, så får I adgang til en stor, vestvendt altan med en skøn udsigt over gården. Her har I mulighed for at indrette udendørsmøblement samt blomsterkrukker og urtebede. I får også adgang til en lukket gårdhave, hvor I kan sætte jer ned og hilse på underboerne. Ejendommen præsenterer sig på bedste vis med en yderst velholdt facade, og når I ønsker en lækker kop kaffe, så skal I ikke bevæge jer langt fra opgangen, da Café Two O Two lige nedenunder.
I befinder jer i kort afstand fra alle hverdagens fornødenheder: læge, dagligvarebutikker, skole og institution ligger alt sammen inden for gåafstand. Derudover kan I på gåben også finde flere caféer, spisesteder samt specialbutikker, og søger I et grønt frirum, så ligger Englandsparken ca. 11 minutter væk. I kan altså gå eller cykle til alt, og når solen skinner, så kan I på under et kvarter nå Amager Strandpark, der byder på stisystemer til jeres gå- og løbeture, træningspavillon samt en dejlig sandstrand.

Lyder dette som noget for jer? Så kontakt os i dag for en fremvisning.
JaAltan
3Antal rum
1936Ombygget

Økonomi

Kontantpris

3.999.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.499 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,016 / 18.669 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Læssøe
home Amager - Kastrupvej

Salg og Vurdering

allas@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00