Amager Strandvej 162C, 8. th., 2300 København S

121 m2 lejlighed

Kontant 8.495.000 kr.

Kompromisløs udsigtslejlighed i 1. parket til Amager Strandpark


- Medfølgende P-plads med egen ladestander

Lejligheden
Denne unikke udsigtslejlighed på 121 kvm udgør essensen af ordet ”liebhaveri” – den er opført i 2014, og den står med 180 graders panoramaudsigt over Øresund og København.
Adressen er helt nøjagtigt Amager Strandvej 162C, og lejligheden ligger oppe på 8. sal, hvor lys og udsigt bliver en integreret del af hverdagen. De mange panoramavinduer sørger nemlig for at invitere de betagende omgivelser indenfor, og udsigten skal uden tvivl opleves med egne øjne – den er nemlig noget helt særligt. Planløsningen strækker sig over entré, badeværelse, to gode værelser og et imponerende opholdsrum med køkken, spisestue og dagligstue i ét, og det er tilmed herfra, der er udgang til den store, sydøstvendte altan, der udgør et ekstra rum til lejligheden i de lune måneder.
Lejligheden er smagfuldt indrettet i en enkel og tidløs stil, som tilgodeser alles behov. Der er endda mulighed for at udnytte den fleksible planløsning på et væld af måder, så lejligheden kan tilpasses alle livets stadier – lige fra singlen til parret; unge såvel som ældre, der har udeboende børn.
Ejendommen
Lejligheden ligger i Strandtårnet, som er en topmoderne ejendom fra 2014, der er tegnet af Årstiderne Arkitekter. Som vi allerede har nævnt, har denne bolig en høj og eksklusiv placering med lys og udsigt ad libitum – til denne lejlighed er der et depotrum, og derudover medfølger der en privat parkeringsplads med egen ladestander i ejendommens p-kælder.
Området
I bosætter jer nemlig i et nyere, men færdigetableret, område, som på en og samme tid er både urbant, maritimt og hyggeligt. For foden af ejendommen venter et levende gadebillede med alt fra delikatesseforretning og dagligvarebutikker til små cafeer, Lagkagehuset og Sticks’n’Sushi. Samtidig kommer I til at bo få skridt fra Amager Strandpark, 300 meter fra metroen og 15 minutter på cykel fra Indre By. Derudover har pendleren nem adgang til lufthavnen og motorvejen.
JaAltan
JaElevator
4Antal rum
2014Byggeår

Økonomi

Kontantpris

8.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.361 kr.

Udbetaling

425.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

48,681 / 39.496 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Læssøe
home Amager - Kastrupvej

Salg og Vurdering

allas@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00