Aldershvilevej 97, 1. tv., 2880 Bagsværd

141 m2 lejlighed

Kontant 5.395.000 kr.

STOR, VELDREJET LEJLIGHED MED ALTAN ATTRAKTIVT I BAGSVÆRD


Aldershvilevej 97, 1. tv. 2880 Bagsværd

BOLIGEN:
Mellem Bagsværd Bymidte og Bagsværd Sø ligger den skønneste lejlighed til parret eller til den lille familie, der søger den attraktive og indflytningsklare helhedsløsning. Her er der nemlig tale om ikke mindre end 141 skønne kvadratmeter.
Arealerne udfolder sig rummeligt og lyst på tre værelser, hvor man har mulighed for at etablere det 4 værelse, hvoraf de to største tilbyder god skabsplads, et køkken-alrum, en sydvendt stue med adgang til en solrig altan samt to gode brusebadeværelser med gulvvarme. Alt sammen regulært at indrette med rig plads til samvær!
EJENDOMMEN:
Den høje førstesalslejlighed ligger i en klassisk gulstensejendom med vue over et grønt gårdmiljø, hvor der er masser af plads til boldjonglering og tæpper på græsset. Og hvor det praktiske element er parkeringspladserne, er det bekvemme og hyggelige element den gode altan, der nyder godt af dejlig sollys langt det meste af dagen.
OMRÅDET:
Hvad I ikke kan gå til, kan I let cykle til. Der er kun fem minutters gang til Bagsværd Station, hvorefter bymidten præsenterer sig med butikker, supermarkeder og hele centret, bl.a. med biograf. Der er heller ikke langt til hverken Bagsværd skole eller Kostskolen, samt institutioner og det aktive fritidsliv med tennisklubben indenfor kort afstand. Tæt på Bagsværd Sø med den perfekte gå- og løberute som det rolige, grønne afbræk i hverdagen.
1972
Byggeår
4
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

5.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.036 kr.

Udbetaling

270.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,055 / 26.453 kr.

Tjek boliglån