Voersåvej 40, Agersted, 9330 Dronninglund

160 m2 landejendom

Kontant 998.000 kr.

Boliglandbrug beliggende i ugenerede omgivelser ved Agersted


Større grund med 2 udbygninger samt stor garage

Velkommen til Voersåvej 40!

Tæt på Agersted finder du dette skønne boliglandbrug i private og ugenerede omgivelser. Her får du et stuehus på 160 m2, som byder på en stor stue, køkken-alrum, bryggers, badeværelse og gæstetoilet, 4 gode værelser samt disponibelt rum. Udenfor får du en større grund på 3,8 ha, hvor du får 2 staldbygninger på hhv. 176 og 133 m2, stor dobbeltgarage på hele 119 m2 og en rigtig hyggelig have med udsigt til marker, så langt øjet rækker.

Stuehuset byder dig velkommen gennem entréen. Herfra har du adgang til et lækkert badeværelse med både boblebad og bruseniche, samt 2 værelser. Fortsætter du længere ind i boligen bliver du mødt af hjemmets midtpunkt, den store og åbne stue. Her er der god plads til at indrette de perfekte rammer til hverdagens hyggelige stunder, herfra har du desuden adgang til endnu et værelse.
Stuen er i åben forbindelse med et rigtig fint køkken-alrum. Her får du et lyst og funktionelt køkken, som byder på masser af opbevarings- og bordplads, hvor du får god plads til at samle hele familien om madlavningen. Ved siden af køkkenet får du en rummelig spisestue med direkte udgang til terrassen, hvor dobbeltdøren giver masser af lysindfald og mulighed for at åbne op og lukke sommervejret helt ind i hjemmet. Fra køkkenet har du adgang til et bryggers, hvor du får god gulvplads med mulighed for at etablere ekstra opbevaringsplads. Herfra har du desuden adgang til et større værelse samt et disponibelt rum, som er oplagt til et mindre værksted, viktualierum eller hvad du ellers har behov for. 

Udenfor får du en stor og privat have, hvor du får en terrasse med direkte adgang fra køkken-alrummet. Derudover får du en stor dobbeltgarage og 1 god staldbygning, samt 1 anden staldbygning med muligheder, som er oplagt til hestehold.

Kun en kilometer fra boligen finder du hyggelige Agersted, hvor du blandt andet har Dagli Brugsen, Friskolen, FDF og offentlig transport.

Kunne du tænke dig en fremvisning af boliglandbruget? Kontakt os allerede i dag på 96 38 38 00 eller på Dronninglund@home.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!
1910
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
38613 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.236 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,257 / 4.849 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Holm Frost
home Dronninglund

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

frost@home.dk

96383800

96383800