Vinumvej 34, Vinum, 6780 Skærbæk

230 m2 landejendom

Kontant 1.495.000 kr.

Firelænget gård med egen park, samt plads til hestehold


230 kvm bolig med mulighed for udvidelse - Faktisk forbrug på kun 8 tons træpiller årligt

Blot 5 minutters kørsel fra centrum af Skærbæk, udbydes denne ekstraordinære naturoase - Her er rammerne sat, for at udleve et drømmeliv på landet, uden at gå på kompromis med tilgængeligheden til dagligdagens fornødenheder. Yderligere er der gode busforbindelser, så børnene trygt kan komme ind til byen.

Det samlede grundareal er på hele 29.876 kvm – Så går du med en lille drøm om at have plads til hestehold, liberalt erhverv eller noget helt tredje, er denne ejendom klart en fremvisning værd.
Ejendommen byder på et velindrettet stuehus, på 230 kvm - Her er der mulighed for at udvide på 1. sal, hvis man har brug for flere kvadratmeter. Udvendigt fremstår huset med skiffertag, trævinduer samt muret facade.

I stueplan, får du et dejligt lyst køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen. I øjeblikket er stuen opdelt i tre afdelinger, men der er stadig med plads til, at huse den helt store forsamling. Herfra er der direkte udgang til en stor sydvendte terrasse, hvor udsigten til den fantastiske have kan nydes. Fra stuen er der adgang til et fint soveværelse, med et tilhørende disponibelt rum. Her er der mulighed for at etablere et ekstra badeværelse eller eventuelt walk-in.
Fra Entréen er der adgang til stort badeværelse, med plads til vaskefaciliteter. Yderligere er der et fyrrum, med et nyere pillefyr fra 2017 - Dertil er der to disponible rum samt en mindre kælder.
En af ejendommen helt store kvaliteter, er udbygningerne – Der er i alt 526 kvm under tag! Du har plads til landbrugsmaskiner, dyrehold samt værksted. Yderligere er der rig mulighed for at etablere indendørs ridebane. Kort sagt, mulighederne er mange!
Som en del af grunden, har man sin egen lille oase - Her er der flere søer, rigt dyreliv og generelt utrolig afslappende omgivelser. Alt i alt er der tale om en fantastisk ejendom, med et væld af muligheder samt fantastisk natur!

For aftale om fremvisning kontakt home Tønder på tlf.: 74726270.
Ses vi? Det håber jeg virkelig vi gør!

5Antal rum
1885Byggeår
29876 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.899 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,697 / 6.920 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lasse Damm Clausen
home Tønder

Ejendomsmægler MDE

ladam@home.dk

74726270

74726270