Ny pris

Vantorevej 103, 4880 Nysted

243 m2 landejendom

Kontant 3.995.000 kr.

Flot og moderniseret landejendom


Med gode foldarealer og staldbygning

Drømmer du om en skøn heste/landejendom med store folde, ridebane og plads til i alt 13 heste (8 inde-bokse og 5 ude-bokse), 2 sadelrum og vaskeplads m. varmt vand - så tag et kig på Vantorevej 103, 4880 Nysted. Det vil du ikke fortryde.
Ejendommen fremstår med mursten, nye vinduer og tegltag. Opvarmning sker via luft til vand varmepumpe. Ejendommen har et flot Energimærke B.
Indretningen er som følgende:
Du træder ind i den nydelige entré med højt til loftet og trappe til 1. salen. Videre tages vi ind i den første stue, der i dag bruges som et godt kontor. I åben forbindelse hermed er opholdsstuen, der igen er i åben forbindelse med den store spisestue. Herfra er der udgang til en skøn terrasse, hvor du kan nyde udsigten udover foldene foran huset samt sø med springvand. Det er ren idyl.
Stueplan rummer yderligere flot og lyst køkken med tilhørende spisekammer, stort bryggers med adgang til toilet og kælder. Kælderen rummer disponible rum bl.a. vaskerum.
1. salen rummer en dejlig repos, stort og flot badeværelse, 3 værelser, hvoraf du har hems i det ene. Stort soveværelse med walk-in-closet og egen altan med den skønneste udsigt ud over skov og Guldborgsund.
Udvendigt byder på en stor grund samt stor have med græs, som er nem at vedligeholde. Ligeledes er der 10 græsfolde, gode terrasser rundt om huset med udsigt til Østersøen og Guldborgsund, orangeri, shelter, gårdsplads med nyanlagt terrasse, hundegård med indgang til stald, ridebane m. lys, rotunde m. lys, syge-sandfold og ekstra indkørsel til tung trafik. Stort område bag gården, som kan bruges til erhverv.
Nyanlagt parkeringsplads med el-ladestander.
Du har 2 flotte stalde, en god lade, en længe indrettet med værksted, opbevaringsplads og lydstudie.
Alt i alt skal denne ejendom opleves, vi står klar til fremvisning, så tøv endelig ikke med at kontakte os!

7Antal rum
1954Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.684 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,991 / 18.213 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jørgen Danielsen
home Nysted

Ejendomsmægler & valuar, Køberrådgiver

jamd@home.dk

54 84 40 30

54 84 40 30