Købsaftale underskrevet

Turupvej 104, Hesle, 5620 Glamsbjerg

242 m2 landejendom

Kontant 1.595.000 kr.

Velholdt, nedlagt landbrug med over to hektar grund


Med ridebane og god plads til heste

På Turupvej 104, omgivet af åbne marker, finder I denne velholdte landejendom. Stuehuset er renoveret og fremstår pænt og lyst. Længerne er i god stand og har god plads til staldforhold og opbeavering af biler/maskiner. Udendørs har I mere end to hektar grund at gøre godt med, og her finder I blandt andet staldbygning og ridebane, så her er nok at give sig til.
Der er indgang til huset gennem både entréen ud mod indkørslen og gennem baggangen med bryggers på den modsatte side, ud mod haven. Fra både entré og baggang er der adgang til det charmerende køkken-alrum, hvor de gamle bjælker i loftet blander sig med en smuk udsmykning gennem hele rummet. Det store køkken fremstår lyst og pænt, og fra arbejdspladsen i køkkenet kan I nyde udsigten til haven og videre ud over markerne. Fra spisestuen træder I ind i opholdsstuen, hvor lyset strømmer ind gennem de småsprossede vinduer og havedøre. I bunden af stuen er der adgang til badeværelset samt til et af husets mange værelser. Der er gulvvarme i både stue, badeværelse samt bryggers.
På førstesalen, der er nyligt indrettet, finder I yderligere tre værelser, et disponibelt rum, en rummelig repos samt et stort loftsrum der vil være idielt at indrette som soveværelse. 
I kælderen finder i yderligere tre disponible rum, så her er rigeligt plads at gøre godt med.
Ud over hovedhuset byder den gamle landejendom på en god garage med fyrrum samt en tolænget bygning med både stald og maskinrum. Udendørsarealerne rummer desuden en fin ridebane, og bag hovedhuset finder I en stor, dejlig have med udsigt til marker og træer, så langt øjet rækker.
Her bosætter I jer et skønt sted, med et væld af muligheder, kun ti minutters køretur fra daginstitutioner og skole i Glamsbjerg, mens indkøbsmuligheder findes i Ørsted, kun fem minutter væk.

Der er mulighed for tilmelding til kommende fjernvarme, som løber fra Aarup til Assens med planlagt opstart i januar 2024Se mere og beregn din forventede varmeudgift på www.assensfjernvarme.dk
7Antal rum
1953Ombygget
20900 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karina Nielsen
home Assens

Ejendomsmægler, MDE

kniel@home.dk

64715070

64715070