Trolddalsvej 6, Onsted, 8355 Solbjerg

218 m2 landejendom

Kontant 4.495.000 kr.

Landejendom i naturskønne omgivelser på 5 tdl. med egen skov


Kun 14 km. til Viby Torv eller 17 km. til Rådhuset i Århus!

 Hvis du går og drømmer om en rigtig landejendom, hvor der er masser af plads og højt til himlen, så kunne denne ejendom måske være noget for dig. Der er tale om en rigtig lystejendom, som med sine 5 tdl. rummer egen skov, kuperet område og ideelle betingelser for legeglade børn, fold til dyrehold, stor have med frugttræer m.m. Med andre ord et meget smukt og kuperet område med rigt dyreliv. Der er ingen naboer tæt på, og jorden ligger lige omkring ejendommen, og man kan se næsten hele arealet fra stuehuset.
Ejendommen ligger i udkanten af Solbjerg med 2 km til Solbjerg Skole. Hverdagen er således nem og bekvem for både store og små i familien, hvilket kan være svært at finde i Århus Kommune. Med 14 km til Viby Torv og 17 km til rådhuset i Århus samt kort afstand til motorvejen, kan alle de østjyske arbejdspladser nås på kort tid. Placeringen er ideel, hvis man ønsker luft og plads omkring sig, men ikke ønsker at isolere sig i hverdagen. Børn kan selv cykle til hverdagens aktiviteter i og uden for skolen i Solbjerg. Byen har bager, kiosk, supermarkeder, idrætsklub, svømmehal og masser af fritidstilbud til hele familien. Der er adgang til Solbjerg Sø samt gode cykel- og løberuter i naturen.

Stuehuset er fuldmuret og opført i 1971, så huset er nyere end de fleste landejendomme til salg. Der er tale om en sund bygning i god kvalitet med murede facader og tegltag samt vandskurede vægge indenfor. Der er mange fine detaljer på huset, og man bør modernisere det med respekt for den ånd og arkitektur, det er bygget i. Indretningen er funktionel med to badeværelser samt med værelser på 1. sal, så hele familien kan sove på samme plan. Der er også et ekstra værelse i stueplan, som kan bruges som kontor, legeværelse for de små (ligger i forlængelse af alrummet) eller som værelse til den store teenager, som ønsker mere luft. Der er garage på 33 m2 med overetage med værksted og opbevaring.
En rigtig drømmeejendom for naturelskeren, som sætter pris på alle de herligheder, man har i landlige omgivelser. Her er både plads til husdyr, jagt, erhverv, kløve træ, køre ATV, bygge bålhytte, frugtplantage og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

home byder velkommen til en rigtig liebhaverejendom, som sjældent udbydes til salg pga. den unikke placering - centralt, men samtidigt ugeneret og fredfyldt. Ring og hør nærmere!

6Antal rum
1971Byggeår
2Antal toiletter
27787 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.140 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,881 / 20.843 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Hørning

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86922222

86922222