Stobdrupvej 4, Ødum, 8370 Hadsten

166 m2 landejendom

Kontant 3.198.000 kr.

Fantastisk lyst- og jagtejendom


Ødum - Hadsten

home Aarhus Nord har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne landbrugsejendom beliggende på Stobdrupvej 4. Her får du en flot rødstensejendom i idylliske og naturskønne omgivelser. Ejendommen er opført i 1945, men er sidenhen blevet renoveret i 2007, så den i dag fremstår åben og lys med en moderne og rummelig plantegning. Villaen er i 2 plan og er beliggende på en 56.484 m2 stor grund. 

Når du træder ind i stuehuset, er det første du bliver mødt af en praktisk og rummelig entré. Entréen er opdelt til bryggerset via en halvvæg, hvor du har vaskemaskine og tørretumbler i arbejdshøjde. Fra entréen er der adgang til husets ene badeværelse. Her får du et stort indbygget badekar, der inviterer til afslapning. Videre ind er et rummeligt og åbent køkken-alrum med en stor køkken-ø, der byder på masser af skabs- og bordplads samt plads til et langt spisebord. I forlængelse af køkken-alrummet har man en stor lys stue med god mulighed for samvær med hele familien. Fra stuen har man ligeledes direkte adgang til den store fliseterrasse der går 270° rundt om huset. Alle rum i stueetagen har gulvvarme. 

På førstesalen er der fire gode værelser, der alle har et skønt lysindfald og giver god plads til at indrette et soveværelse til alle og evt. et kontor. Det store soveværelse har oven i købet indbygningsskabe.  Herudover er der et badeværelse med separat bruseniche, gulvvarme og klinker. Alt sammen kan tilgås via fordelingsgangen.

Ejendommen tilbyder også fantastiske sekundære bygninger i form af 230 m2 i tidligere staldlænge, hvor der er integreret garage med fjernstyret port, et lille kontor og en stor gildesal, der kan bruges til enten liberalt erhverv eller multirum. Her er der også både køkken og bar samt radiator og brændeovn til opvarmning. Herudover et 321 m2 maskinhus, hvor der bl.a. er indrettet værksted med betongulv og egner sig særdeles godt til til erhverv, hestestald eller andet husdyrhold. 

Hele ejendommen er omringet af egen fredskov, der giver privatliv samt mulighed for fri leg til børnene. Hertil får du også eng, sø og bæk, der bidrager til de meget idylliske omgivelser. 

Skolebussen stopper lige ved ejendommen, så børnene kan fragtes trygt til og fra skole. 

Kontakt home Aarhus Nord på tlf. 87 42 40 40, og bestil en fremvisning af denne fantastiske ejendom. 
1945
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
56484 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.198.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.624 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,642 / 15.345 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Bollerup Jensen
home Aarhus Nord

Ejendomsmægler,MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

ajen@home.dk

87424040

87424040