Stenneskærvej 7, Gl Skovbøl, 6200 Aabenraa

224 m2 landejendom

Kontant 5.100.000 kr.

Flot liebhaver landejendom med skønt grundstykke på 3,4 ha. i pragtfulde omgivelser


Den perfekte ejendom til hestefolket, håndværkeren eller til dig med den pladskrævende hobby

I 2013 stod dette prægtige liebhaveri landsted færdigt, med et grundstykke på 3,4 ha., omgivet af landlig idyl og skønne, grønne omgivelser samt tæt på Aabenraa Fjord. Allerede i ejendommens hall fornemmer man, at her er tale om et storslået hjem smukt indrettet med et sikkert blik for god stil, kvalitetsmaterialer og lækkert interiør.

Gulve i opholdsrum og værelser er belagt med smukt sildebensparket, lysindfaldene er gavmilde, og så er der overordentlig god plads til familie tid og nærvær i boligen.
Det store køkkenalrum i forbindelse med opholdsstuen bliver uden tvivl rummet, hvor I samles om madlavning og hyggestunder. Elementerne i sort elegance klæder rummet, mens vinduerne ikke alene indrammer den skønne udsigt, men også lader masser af udelys strømme ind. Der er Troldtekt i loftet, som sikrer god akustik, mens terrassedøren lader jer smutte ud i den vestvendte del af haven.
Spisestuen er lys, indbydende og med plads til et langbord, der kan samle hele familien og ungernes venner om dagens ret. Også herinde er der Troldtekt loft med spot - som man ser i størstedel af villaen samt fri udsigt over de frodige arealer, der hører til ejendommen.
Stueplan rummer også et lækkert soveværelse med walk-in closet, moderne badeværelse med både kar og brus samt en indbydende hall.
Førstesal med to dejlige lyse og rummelige børneværelser, et moderne badeværelse med brus samt multirum/stue, hvor ungerne kan lege eller hænge ud med vennerne, hvis de er i den alder. Dertil kontor på ca. 12 m2 som også kan anvendes som et 3. børneværelse.
Fra stueplan forbinder mellembygningen hovedhuset til den en imponerende gildesal, hvor der er installeret et flot, separat køkken, 'gæsteværelser', toilet/badeværelse, vinrum og depot.
Men det er slet ikke alt, for I får også en meget flot renoveret staldbygning med sadelrum, plads til hestebokse, traktor og biler, ligesom I får både marker, enge og en flok ranke, gamle træer på matriklen.
Her er en energivenlig varmekilde til ejendommen i form af "luft til vand" varmepumpe samt solceller.
Ydermere kommer I til at bo i cykelafstand til Varnæs Skole (0. - 6. klasse), det tager blot 8 minutter på jernhesten samt Felsted Skole (7. - 9. klasse) nås nemt med bussen som holder i indkørslen. Desuden er der bare syv minutter i bil til Felsted med dagligvarebutik, idrætshal og pizzeria. Til Aabenraa er der et kvarters kørsel.

Kontakt home Aabenraa, allerede i dag, for en fremvisning af denne skønne liebhaverejendom i højeste kvalitet.
7Antal rum
2013Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.100.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.397 kr.

Udbetaling

255.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

29,277 / 23.287 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045