Sofiedalvej 7, Sinding, 7400 Herning

266 m2 landejendom

Kontant 5.795.000 kr.

Arkitekttegnet stuehus opført i de bedste materialer, gennemførte rene og enkle linjer


Naturskøn, højt beliggende og fantastisk udsigt - Stor tilhørende hal med mange muligheder!

En klassisk smuk villa med ensidig taghældning til kip overalt i beboelsen. Fremtræder særdeles rummelig, lys og imødekommende samt med spændende løsninger og unikke detaljer. Den store lofthøjde med den nymalede Troltektlofter,  kombineret med de mange ovenlysvinduer og vinduespartier, giver en skøn fornemmelse af ro og atmosfære i huset. Materialevalget er hele vejen nøje udvalgt, og understøtter husets flotte enkle stil med de hvide vægge og blanke marmorgulve. Overalt i ejendommen er der træ/alu vinduer og Troldtekt lofter, der sikrer en fantastisk akustik. Fra huset er der en flot udsigt over ejendommens store udenomsarealer, som bevirker at man føler sig meget tæt på naturen.

Til villaen hører ligeledes en meget anvendelig, isoleret hal med fast bund på 389 m². Hallen er opført i flot grå nymalet træbeklædning med sort paptag. Indvendigt er der nymalet hvid træbeklædning på væggene, limtræsspær og Troldtekt lofter med ovenlys vinduer gennem hele rygningen. Stor 4x4 m port i den fjerneste ende. I bygningens modsatte ende er der indrettet fyrrum til ejendommens jordvarmeanlæg, toiletfaciliteter samt værksted. Over værkstedet er der indrettet et flot nyindrettet kontor på 31m² med stor vindues facade mod ejendommens jorder. Et yderst funktionelt og flot lokale til fx liberalt erhverv, gildesal, motionsrum eller lign. Bygningen kunne også anvendes til dyrehold. 
Ejendommen har et jordtilliggende på 5,3 Ha som er udlagt i folde og skov omkring ejendommen. Skønt beliggende ved "Bjergene i Sinding" , et landskab der er blevet tilgængeligt for offentligheden takket være et samarbejde imellem private lodsejere og offentlige myndigheder. Der er etableret ca. 4 km naturstier på den 8 km lange strækning rundt i området. Samt et MTB spor, der går tæt forbi ejendommen. Fra ejendommen er der kun 1,2 km til Sinding, knap 5 km til Vildbjerg samt 14 km til Herning og 23 km til Holstebro af den nye motorvej. 

Indretning:
Entré - Badeværelse med bruseniche - to gode store værelser med faste skabe og hems, der er udgang til terrasse/have fra begge værelser - Fra husets integrerede dobbelte garage med elporte er der indgang til bryggers med vaskearrangement og faste skabe. Viktualierum/spisekammer - Åbent køkken/alrum med flot inventar i sort/hvid, flot repos med akustikpanel vægge og med brændeovn, god plads til langbord med direkte adgang til terrasse og have, skøn "slængeafdeling"  - Flot badeværelse med spabadekar, bruseniche, terrazzo bordplade med 2 håndvaske og væghængt kloset - Lyst soveværelse med udgang til terrasse - Walk-in-closet i forbindelse med soveværelse. Stor rummeligt kontor/værelse.
2007
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.003 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

35,646 / 28.078 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Erik Thalund
home Herning

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

ethal@home.dk

96274500

96274500