Sønderhjørnevej 12, Bøjden, 5600 Faaborg

394 m2 landejendom

Kontant 6.495.000 kr.

Skøn landejendom med 29,32 HA jord


Yderst flot energimærke - jordvarme og solceller

Velkommen til Næsholt, Sønderhjørnevej 12 i Bøjden, en flot og velholdt firlænget gård, der kan dateres helt tilbage til 1856. Gården ligger omgivet af egne marker og skøn natur, selvom der er tale om en gård fra 1856, er den opdateret til at være yderst klimavenlig! Her taler vi både solceller, jordvarme og en yderst flot isoleringsgrad – hvilket også fremstår af det utroligt flotte energimærke, A2020.
Til gården er der hele 29,32 HA jord til, hvoraf 23,5 HA pt. er forpagtet ud. Kontrakten er tegnet til d. 01.03.2024 - ved salg kan forpagtningsaftalen genforhandles/annulleres efter høst
Jorden er beliggende direkte ned til Lillebælt, hvilket gør at der fra ejendommen er en skøn udsigt over markerne og havet. Samtidig kan man nyde udsigten til Helnæs og dets fyr samt Alslinjen.
Udover de 23,5 HA, som er forpagtet ud, er der nær ejendommen et stykke jord på ca. 2 HA, som har ligget brak i sælgers ejertid på snart 36 år, en stor og skøn have med egen sø samt et jordstykke med fredet sø og natur. Dyrelivet er rigt og der er massere at opleve på denne skønne grund.
Endvidere er der 3 store længer, hvor der er et godt disponibelt rum, som sælger har brugt til gildesal og endvidere en masse erhvervsareal, hvilket giver det utallige anvendelsesmuligheder.

Hovedhuset indeholder i alt 394 kvadratmeter bolig, som fordeler sig på to plan. Stueetagen byder på et pænt og nyere bryggers, hvor der er vaskemuligheder, skabsplads og her er jordvarmeanlægget også placeret. Fra det store bryggers træder man ind i alrummet, som er i åben forbindelse til køkkenet. Igennem franske døre træder man ind i en lille opholdsstue, hvor man kan nyde udsigten til søen, tilgå den store træterrasse, hvor der er udsigt over den skønne grund og omkringliggende natur samt tilgå et stort og dejligt badeværelse med bruseniche og spabad. Stueetagen byder yderligere på en entre samt tre stuer, hvoraf to fungere som opholdsstuer og den ene som spisestue – fra den ene af stuerne kan du tilgå 1. sal.
1. sal er indrettet med to store værelser, et badeværelse samt en stor stue, hvor der er loft til kip med udgang til en stor vestvendt altan, hvor man kan nyde udsigten og solnedgangen over vand, land og Helnæs.

Der er meget mere at fortælle om denne skønne ejendom, så tag endelig fat i os, hvis i har brug for at høre mere eller hvis i gerne vil have en fremvisning. 

1856
Byggeår
9
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

6.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.232 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

40,686 / 31.480 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Littrup Hertz
home Faaborg

Butikschef, Ejendomsmægler & Køberrådgiver

andreash@home.dk

63212700

63212700