Skolevej 5, Hjeds, 9541 Suldrup

133 m2 landejendom

Kontant 1.595.000 kr.

Skolevej 5


Ejendom nær Suldrup med plads til mindre dyrehold

Drømmer I både om at flytte på landet med plads til mindre dyrehold, så behøver I ikke at lede længere. Med adresse på Skolevej 5 får I en grund, som omkranser 3,5 ha jord med gode udhuse, hvor der er plads til mindre dyrehold. 

Indgangen til stuehuset er gennem den hyggelige udestue, hvorfra der er adgang til husets entré. Få skridt fører jer til det store badeværelse, som byder på gulvvarme, bruseniche og plads til vaskesøjle. Køkkenet er pænt og lyst og ligger i åbenforbindelse til den store vinkelstue, hvilket giver et skønt lysindfald igennem rummet. Der er plads til at indrette med spisebordsarrangement og et hyggeligt sofahjørne - også finder I udgangen til terrassen. Det åbne rum giver gode rammer for at samle familie og venner. I entréen finder I trappen op til 1 salen, som byder på repos, soveværelse samt 2 værelser, hvor det ene pt. er udnyttet som walk-in. 

Udhusene byder på spændende anvendelsesmuligheder. Som tidligere nævnt, er der plads til mindre dyrehold, hvor der allerede er etableret 2 hestebokse og der er plads til at etablere yderligere. Der er også god plads til diverse maskiner, et kontor og sælger har udnyttet den ene hal til gildesal. Det er kun fantasien, som sætter grænser for anvendelsen af udhusene. Det er selvfølgelig også muligt at køre bilen ind i garagen. 

På grunden er der allerede indhegning til græssende dyr samt plads til at du kan have høns. Ydermere er der etableret urtehave, så har du grønne fingre, vil det være muligt at dyrke dine egne grøntsager. 
Der er et skønt græsområde omkring boligen, som giver god plads til legene børn. 

Skolegangen foregår på Suldrup skole, som går til og med 9. klasse. Suldrup byder på et god lokalsamfund og har udover skole både børnehave, vuggestue, indkøbsmulighed samt et stort udbud af fritidsaktiviteter. 

 
4Antal rum
1996Ombygget
35085 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.919 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,268 / 7.369 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Brosbøl Nymand
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

nymand@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00