Købsaftale underskrevet

Roskildevej 401, 4340 Tølløse

208 m2 landejendom

Kontant 2.775.000 kr.

Tølløse


Strandgården – Historie, atmosfære og plads til alle jeres drømme

Vi er stolte over at kunne præsentere denne ikoniske landejendom for jer. Strandgården har været et kendt vartegn i området siden 1885 og vi er spændte på at følge den historiske ejendom ind i fremtiden og parre den med de helt rette, nye ejere.
Denne smukke og ikoniske ejendom har stået og knejset i landskabet siden 1885, hvor den i dag fortæller om svundne tiders byggeskikke og en lang historie som landejendom.

Her bydes I velkommen fra vejen af en yndig allé, der munder ud i en stor gårdsplads, med det smukke hovedhus ligefrem og de store staldbygninger på jeres venstre hånd.
I hovedhuset får I plads til den store familie, eller måske til det moderne bofællesskab. Her er to rummelige etager, begge indrettet med køkken, badeværelse og gavmilde kvadratmeter at indrette jer på. Faciliteterne i hovedhuset fremstår absolut brugbare. Her kan I løbende forbedre og opdatere ejendommen således at Strandgården igen kan blive bragt tilbage til fordums storhed. Met det rette touch og nænsom behandling har I her mulighederne for at stå med en sjælden perle af en ejendom, hvor mulighederne for både landbrug, dyrehold, kombineret bolig og erhverv og den selvforsynende hverdag tilbyder sig. 
Her er fyldt med bevaringsværdige detaljer, der overalt skaber en helt særlig atmosfære og leder tankerne mod alt det liv, der er levet her. På førstesalen, som er renoveret, skaber synlige konstruktioner og åben kip en helt særlig atmosfære og i stueplan skal der ikke meget til for at fremelske den herskabelige stemning igen.

Til ejendommen hører en kæmpe sidebygning med både stald og lade. Her kan enhver slags pladskrævende drøm udfolde sig. Absolut attraktive faciliteter for jer, der går med drømme om dyrehold, hvor den store grund desuden byder på rigelig plads til samme. 

Fra både hus og fra grunden får I her fantastisk smukke kig mod vandet over nyere etablerede vådområder. Her udfolder sig et rigt dyreliv, med blandt andet masser af trækfugle året rundt. Viben yngler gerne på ejendommens hestefolde og her er de mest vidunderligt smukke himler, både ved solopgangs- og solnedgangstid. Her er kort til motorvejen og kun 45 min. til København og Kalundborg.

Vi glæder os meget til at invitere jer ind og vise jer rundt og høre om jeres planer for denne historiske ejendoms fremtid.
1885
Byggeår
6
Antal rum
28221 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Cilla Thor Hansen
home Holbæk

Salg & Vurdering

cith@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59