Købsaftale underskrevet
Nyhed

Revelhøjvej 11, Kasted, 8200 Aarhus N

144 m2 landejendom

Kontant 4.498.000 kr.

Fantastisk landidyl blot 10 minutter fra Aarhus C


Aarhus Nord

Drømmer du om bo i rolige, naturskønne omgivelser med masser af landlig idyl, men samtidig have alt, hvad Aarhus kan tilbyde inden for kort rækkevidde?
Det er en sjælden kombination, men ikke desto mindre er det præcis, hvad du får ved at bosætte dig her på Revelhøjvej 11, hvor skolebussen til Lisbjerg Skole desuden kører forbi.

For enden af en hyggelig grusvej, blot 7 km fra Aarhus C, finder du denne charmerende perle! Udearealerne er et kapitel for sig! På de næsten 4 hektar grund, som medfølger, er der rig mulighed for hygge for hele familien og for børnene er det et rent slaraffenland at gå på opdagelse i den parklignende have eller bygge huler i skovarealet, der ligeledes findes på egen grund.
Her kan findes et væld af hyggelige kroge, hvor der er plads til sjove aktiviteter, hyggeligt samvær med familien, eller fordybelse. 

Er man en kreativ sjæl, er her ligeledes rig mulighed for at udfolde sig. Her er bl.a. indrettet skønne udbygninger, hvoraf det ene er istandsat og isoleret, så her er mulighed for både atelier, værksted eller noget helt tredje. 
Ved huset har man terrasseareal, hvor solens stråler kan fanges hele dagen. 

Indenfor finder I 204 etagemeter, hvoraf 144 er godkendt boligareal. 
Indretningen giver muligheder for selv den pladskrævende familie eller hvis man ønsker at bo to familier eller generationer under samme tag. 

I husets ene ende, som er tidligere landbrugsbygning, har man renoveret og indrettet entré, badeværelse, køkken/alrum med tekøkken samt to gode disponible rum på 1.salen. 

Entréer man i stedet i det oprindelige stuehus, bydes man velkommen i entréen, hvorfra man har videre adgang til forældresoveværelse, stor stue med plads til både spise -og tv afdeling, samt velindrettet køkken. Fra køkkenet føres man videre til gang, hvorfra man kan komme til rummeligt badeværelse, to yderligere værelser samt en opholdsstue, der forbinder længerne. 

Alt i alt en ejendom som i den grad bør opleves! 

home Aarhus Nord byder velkommen.
7Antal rum
1988Ombygget
39307 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Bollerup Jensen
home Aarhus Nord

Ejendomsmægler,MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

ajen@home.dk

87424040

87424040