Poppelvej 1, Søsum, 3670 Veksø Sjælland

230 m2 landejendom

Kontant 5.495.000 kr.

Landbrugsejendom med store udhuse og betydeligt jordtilliggende.


Mulighed for hestehold med 3 hestebokse.

Med en kombination af bolig, produktionslokaler og et betydeligt jordtilliggende udfolder denne landejendom et betydeligt repertoire. Beliggenheden mellem Veksø og Søsum kan bryste sig af at have både hovedstaden og det øvrige Nordsjælland inden for rækkevidde, så til køberen med vidtfavnende behov og ambitioner er mulighederne ganske betragtelige.
I første omgang favner ejendommens erhvervsmæssige potentiale bredt. Der er landbrugspligt, og dele af jorden er således udlagt til marker. I den forbindelse fordeler jordtilliggendet sig på flere matrikler. Ejendommen har indlagt jordvarme og byder desuden på en række udhuse, der samlet set tæller mere end 600 m2. Det store værksted på 350 m2 skaber fine betingelser både for den formelle landbrugsdrift og for den selvstændige håndværker med produktionsvirksomhed, mens de to øvrige bygninger breder paletten yderligere ud.
Det egentlige stuehus blev opført i 1912 og er dermed lidt ældre end de tilhørende bygninger. Alligevel fremstår boligen i vid udstrækning tidssvarende, hvad angår indretning og boligareal. De sammenlagt 230 m2 fordeler sig i halvandet plan, og planløsningen indeholder desuden stor fleksibilitet. Dette gør hjemmet velegnet til den pladskrævende familie med behov for store fællesrum og mange værelser, som man reelt selv kan bestemme antallet af.
Opdateringer af boligens køkken-alrum resulterer i et pænt, funktionelt afsnit med spiseafdeling, som adskilles fra den tilstødende opholdsstue af franske døre. Netop stuen byder på god plads og en kobberinddækket brændeovn med stor kapacitet, mens boligens stueplan derudover tæller to badeværelser – herunder et stort familiebadeværelse med dobbelt håndvask og granitbordplade. Stueplanets fire værelser udgør en afdeling for sig, og i forlængelse heraf ligger endvidere en ældre staldbygning. Ovenpå er førstesalen mere løst defineret, og her kan man således udnytte planløsningens fleksibilitet til at indrette yderligere værelser efter behov.
Både drift og familieliv nyder desuden godt af beliggenheden, hvor det umiddelbare nærmiljø er præget af marker, plantager og spredt erhverv. Tilsammen tilbyder de omkringliggende byer alle de relevante faciliteter til dagligdagen, og man har således få kilometer til Veksø, Søsum og Stenløse-Ølstykke.
Kontakt os for en fremvisning, eller hvis du ønsker yderligere oplysninger om ejendommen og dens muligheder.

1912
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
46093 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.177 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,603 / 26.310 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Troels Nyegaard Pedersen
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

troped@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14