Pilevangsvej 2, Blanke, 5466 Asperup

195 m2 landejendom

Kontant 3.995.000 kr.

Idyllisk beliggende landejendom 150 meter fra vandet


Dobbelt garage og stor hal på 150 m2

Denne rummelige og velholdte landejendom ligger særdeles attraktivt placeret i et naturskønt landskab bare 150 meter fra Båring Vig. 

Ejendommen byder på 195 m2 bolig, og hertil kommer garage på 56 m2 og en hal på 150 m2 med et væld af anvendelsesmuligheder. Der medfølger lige under to hektar jord, og beliggenheden giver jer let adgang til områdets smukke natur samt ikke mindst den lækre sandstrand.
Ejendommen er blevet løbende vedligeholdt og opdateret, så den fremstår i pæn og velholdt stand. Boligen består af to sammenføjede huse, der forbindes via entré og bryggers. I det ”nye” hus finder I boligens opholdsrum og værelser, mens det ”gamle” hus blandt andet indeholder gildesal og flere disponible rum.
Hovedhuset tager sig nydeligt ud med rødstensfacade, halvvalmet tag og fine tagkviste. Indenfor er der en lys og venlig atmosfære og god plads at indrette sig på. I stueplan finder I et stort køkken-alrum med lysindfald fra tre sider og flere udgange til terrassen. Et rigtigt indbydende rum, hvor hele familien kan trives i det daglige. Herfra er der forbindelse til en stor vinkelstue, som ligeledes har udgang til terrasse – i dette hus er der bygget naturlig bro mellem inde og ude.
Endelig er der i stueplan et soveværelse og et badeværelse. På førstesalen er der to gode værelser med fint lysindfald. Hertil kommer et badeværelse, et kontor og en rigtigt hyggelig opholdsstue med loft til kip, synlige loftsbjælker og udgang til en udsigtsaltan.
I det ”gamle” hus er der via bryggerset forbindelse til gildesalen, som også vil egne sig fint til pladskrævende hobbyaktiviteter. Her finder I også et fyrrum, to disponible rum og et badeværelse.
Til ejendommen hører også en stor garage, og endelig får I en 150 m2 stor hal, som er delt op i to rum – perfekt til værksted eller til erhvervsaktiviteter på hjemmeadressen.
Ved Båring Strand er der kun én vej ud og ind, så der er ingen gennemkørende trafik. Foruden stranden, der har badebro, er der i området grønne fællesarealer, og der er et rigt dyreliv. Nærmeste supermarked ligger i Båring, ca. fire kilometer væk, og der er kun fem minutters kørsel til motorvejen.
1987
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
22260 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.242 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,629 / 19.235 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010