Pilegårdsvej 38, 5771 Stenstrup

154 m2 landejendom

Kontant 3.745.000 kr.

Villa med stort værksted omgivet af smuk natur og landlig idyl


Hus med tilhørende værksted/lager

Med nøgleord som landlige omgivelser, lækkert lysindfald og en smuk udsigt over naturen får I gode rammer i denne nyere villa nær Stenstrup. Her venter tre værelser, to badeværelser, store opholdsrum og en kælder, der sikrer jer både privatliv og samvær. Oveni er der en luft-til-vand-varmepumpe fra 2021 og gulvvarme overalt. Endelig er beliggenheden pragtfuld, hvis I vil bo nær naturen og samtidig have hverdagens gøremål indenfor overskuelig rækkevidde.
Boligens hjerterum er det store køkken-alrum, hvor I kan samles på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Køkkenet har sokkelskuffer og god opbevaringsplads, så stenbordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der en lys karnap, som trækker dagslyset ind og giver en naturskøn udsigt.
De to stuer fremtræder lette og indbydende med et pragtfuldt lysindfald. Desuden har den ene stue udgang til terrassen, som forener inde og ude. Videre er der en separat børneafdeling med to værelser og et badeværelse. I en anden del af huset findes en forældreafdeling bestående af et soveværelse med adgang til eget badeværelse og et walk-in-closet. Bemærk også, at begge badeværelser har sorte granitfliser og ens skabselementer, som danner en flot, rød tråd.
Endelig har garagen tre disponible rum, et bryggers og to garager, hvoraf den største garage har plads til tre biler.
Udenfor kan I se frem til en dejlig grund med en tilhørende skov og et stort terrassemiljø, hvor I kan indtage frokosten under åben himmel, mens I nyder udsigten til Egeskov Slot. Som bonus er der mulighed for et værksted.
I er omgivet af landlig idyl, smuk natur og et rigt dyreliv, og samtidig finder I bus, togstation, indkøb, skole, daginstitution og sportshal indenfor 3,5 kilometer. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen, hvorfra Svendborg kan nås på 20 minutter, mens køreturen tager under 30 minutter til Odense.

Ved salg vil ejendommen blive kraftig opryddet. 
Kom og oplev boligen.
5Antal rum
2005Byggeår
2Antal toiletter
28655 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.745.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.671 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,518 / 16.987 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200