Ommevej 4, Omme, 6740 Bramming

200 m2 landejendom

Kontant 2.395.000 kr.

Dejlig hesteejendom med 5 minutter til skole mv. og 10 minutter til Bramming


God staldbygning og 7,2 hektar jord

Er I på udkig efter en ejendom med gode rammer til hestehold? Så er dette flotte eksemplar på Ommevej 4 et helt oplagt valg. Her venter jer en firelænget gård, der består af et nydeligt stuehus, et rummeligt udhusareal samt et stort, fint jordtillæggende på lidt over 7,2 hektar. Ejendommen ligger fredeligt i naturskønne omgivelser – og alligevel er der kun små fem-ti minutters kørsel til dagligdagens fornødenheder!
Jorden er pænt omkranset af fine, grønne læbælter, og den er udlagt med store, indhegnede græsfolde og en fin ridebane. I umiddelbar forbindelse med stuehuset er der samtidig en skøn have, der blandt andet byder på en stor, overdækket træterrasse, der nærmest har karakter af et udendørs loungeområde.
I udhusbygningerne er der blandt andet mulighed for et værksted, og der er ligeledes en fin hestestald med bokse. I vil også snildt kunne etablere en stald til løsdrift. Mulighederne er mange, så har I idéerne på plads, er det bare om at tage fat.
Selve stuehuset fremstår indflytningsklart, og det er tydeligt, at der er tænkt over både komfort og æstetik i de forskellige løsninger, der er valgt. Samtidig er det værd at nævne, at boligen opvarmes med jordvarme.
Boligens areal lyder på 200 m2, som er fordelt på et stueplan og en førstesal. Den øvre etage er udnyttet med tre værelser og en repos, mens stueplanet er stedet, I samles. Her finder I nemlig et stort, åbent opholdsmiljø, hvor stue og køkken-alrum er integreret. Her bidrager de synlige bjælker til rummets rustikke charme, mens vinduerne mod syd gør atmosfæren lys og let. Fra planets rummelige hall er der i øvrigt adgang til både et regulært badeværelse og et gæstetoilet. Her er også fine disponible rum til opbevaring eller andet.
Lyder alt dette som den rette ejendom for jer? Så slå på tråden for nærmere information.
1873
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.139 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,790 / 11.560 kr.

Tjek boliglån