Købsaftale underskrevet

Østermarkvej 20, Hjeds, 9541 Suldrup

128 m2 landejendom

Kontant 2.395.000 kr.

Østermarkvej 20


Skøn landejendom lige udenfor Suldrup

På Østermarkvej 20 finder du en smuk landejendom med en fantastisk beliggenhed og udsigt over åbne marker. Denne ejendom tilbyder en perfekt kombination af landlig ro og nærhed til Suldrup by.
Ejendommen strækker sig over 2 hektar omkringliggende jord, hvilket giver dig utallige muligheder, især hvis du drømmer om at have mindre dyrehold. Der er også gode udhuse tilgængelige, der kan bruges til at etablere stalde eller opbevaring.
Boligdelen af ejendommen har også gennemgået nogle renoveringer i den seneste tid. Huset er blevet efterisoleret, pudset og vandskuret, og taget blev udskiftet i 2021. Der er også blevet installeret et jordvarmeanlæg for at sikre energieffektiv opvarmning. Ejendommen er tilsluttet byvand, har et trixtanksystem og fibernet i boligen.
Stuehuset byder på gulvvarme i hele underetagen og indeholder et bryggers med vaskesøjle, gæstetoilet samt et rummeligt badeværelse med bruseniche. Det store køkken/alrum er udstyret med et moderne Svane-køkken fra 2019, inklusive en koge-ø og plads til spisearrangement, og herfra kan du nyde den smukke udsigt over markerne. Køkkenet er åbent og fører til den store vinkelstue, der også har den imponerende udsigt. Derudover finder du en pæn indgang, det store soveværelse og et ekstra værelse på stueplan, som sælger benytter som walk-in closet. Første sal i huset er endnu uudnyttet og giver dig mulighed for at indrette det efter dine ønsker.
Ejendommen har desuden flere gode udhuse, hvor taget er fra 2002, en garage med 2 porte fra 2021, et isoleret udhus/gildesal med en port til stålhal og en varmepumpe installeret. Stålhallen er også fra 2002, og der er også en ældre staldbygning tilgængelig.
Østermarkvej 20 ligger kun 5 minutter fra Suldrup, hvor du kan finde indkøbsmuligheder, Suldrup skole, børnehaven Tumlehøj, fritidsaktiviteter og offentlig transport. Der går skolebus til Suldrup og motorvejen er kun 5 minutters kørsel derfra. Dette sted er ideelt for en familie, der ønsker at bo på landet  og alligevel med nærhed til alle de bekvemmeligheder, som en by kan tilbyde.
5Antal rum
1932Byggeår
20000 m2Grundareal
Energimærke

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Brosbøl Nymand
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

nymand@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00