Købsaftale underskrevet

Nygårdsvej 7, 8680 Ry

275 m2 landejendom

Kontant 3.995.000 kr.

En af de smukkeste naturgrunde ved Ravnsø og Nygårdsskoven


6,5 tdl. med søer, broer, skov, shelter i kuperet område

Hvis Søren Vester eller Søren Ryge skulle skifte bolig, er jeg sikker på, at de ville blive imponerede af denne naturskønne perle af en ejendom med masser af historie. Ejendommen søger en rigtig livsnyder, som værdsætter naturen i hverdagen. Du har det hele lige uden for døren, så du skal ikke starte bilen op eller pakke til udflugt!
Ejendommen ligger med 6,5 tdl. jord lige op ad Nygårdsskoven og 900 m. til Ravnsø. Der er sågar udsigt til søen fra højeste punkt, når der ikke er blade på træerne. Her kan man se helt til Sophiendal Gods og Veng Kirke 3,2 km. væk. Ejendommen er beliggende med kort afstand til begge motorveje, og der går skolebus til både Bjedstrup og Ry, så det er nemt at færdes i hverdagen.
Nuværende ejer har flittigt brugt Ravnsø til at bade i eller gå en lang tur med familien og hunden. Området er ubetinget noget af den smukkeste natur, der findes i Østjylland.
Der er stier og broer rundt mellem de 2 søer på grunden og høje træer, som skaber en helt magisk stemning af at være på tur i regnskoven i troperne. Du finder et rigt og varieret dyreliv med høj biodiversitet, da der er vand, træer, buske og ugeneret natur. Du kan opleve isfuglen, fast bestand af rådyr, den røde glente, krondyr og meget mere.
Kom og oplev det spændende bålsted med shelter. Her er der blevet hygget i stor stil med guitar, kolde øl og samvær. At bo på en ejendom som denne, er en gave til sig selv og familien. Her man få oplevelser året rundt.
Der er mulighed for dyrehold i forskellige afskygninger, og der kan etableres hestefolde. Følger man den slåede græssti hele vejen rundt langs grunden, vil man i løbet af en halv time opleve hele grunden. Det er dog svært ikke at sætte sig ned og nyde omgivelserne, så afsæt gerne lidt længere tid!
Vi har lagt vægt på præsentationen af naturen og grunden, da det er den styrende værdi i prisfastsættelsen. En byggegrund som denne, kommer meget sjældent til salg, så du har mulighed for at opføre jeres drømmehus fra øverste hylde.
Der er et stærkt naboskab i området, hvor man bl.a. mødes til Skt. Hans og ved andre begivenheder.
Huset er af ældre dato. Noget er renoveret og andet er ikke færdiggjort. Det kan måske bedre svare sig – på den lange bane – at bygge nyt, men vil man ikke det, skal man forvente væsentlige renoveringer. Det skal være op til køber.
home byder velkommen - husk praktisk fodtøj til fremvisningerne.

8Antal rum
1915Byggeår
2Antal toiletter
35859 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Ry

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00