Nortvigvej 6, Hundshoved, 8766 Nørre Snede

161 m2 landejendom

Kontant 2.650.000 kr.

Nørre Snede


Landejendom med velholdte bygninger og 6,2 ha jord og skov

Muligheder og god plads – Her udbydes et indflytningsklart parcelhus, med et tilhørende erhvervsafsnit, og et godt jordtillæggende på godt 6 Ha. Her kan du drive en mindre til mellemstor virksomhed fra, og samtidig være tæt på familien og bo lækkert og indbydende.
Ejendommen har en flot og velholdt bolig som de seneste år har gennemgået en større renovering, og fået etableret nyt jordvarmeanlæg. Boligen ligger frit på grunden, omgivet af en stor gårdsplads med have og udsigt bag huset, og erhvervsbygningerne vinkelret mod boligen. Nærmest på beboelsen er der indrettet privat garage og værksted i udbygningerne. Ejendommens jord ligger samlet ved ejendommen, og består af voksne juletræer, hvor der kan drives produktion fra eller jorden kan omlægges. Bag bygningerne er der et stort tilkørselsområde til af- og pålæsning. Og hvor varer kan leveres og afhentes uhindret og uden gene for beboelsen. Her er også plads til personaleparkering og/eller firmabiler.
Boligen er funktionel og moderne indrettet, og rummer totalt 161 kvm. Indretningen er rummelig og indeholder tre gode værelser plus et soveværelse med skabsvæg. Det store åbne køkken/alrum er der hvor familien samles, og her er åbent og lyst fra store vinduespartier mod gårdspladsen. Bagved alrummet, ligger det ene af boligens to badeværelser plus baggang, viktualierum og et ekstra depot. Det andet badeværelse ligger centralt i forhold til alrummet, og soverum. Her er der flotte detaljer med bl.a. et træbadekar. Mod syd er stuen og en stor udestue placeret. Her er flot og indbydende, og man kan nyde mange timer med venner eller familie her.
Erhvervsafsnittet giver muligheder for udførelse af mange planer og drømme. Bygningerne er velholdte og meget regulære til mange forskellige formål. Fratrukket fra boligen, og i forbindelse med jorden, er der maskinhus med fast bund. Mens der nærmest ved boligen, men med indgang fra modsatte side er et værksted og tilhørende personalefaciliteter, med toilet/bad, frokostrum mv. Gode sunde opvarmede bygninger, hvor der kan drives forskelligt erhverv fra.
Adressen på Nortvigvej er central i området. Her er megen smuk og varieret natur i området. Man har lette tilkørselsforhold, og man forbindes let til Nørre Snede eller Klovborg og de øvrige større byer i området. På blot 25 min står man i Vejle centrum.
I Nørre Snede kan man købe dagligvarer i Rema eller Brugsen. Her er også, skole/SFO, børnehave, vuggestue og sportshal.

6Antal rum
1972Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.650.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.704 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,281 / 12.209 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovbo Jakobsen
home Horsens - Nørregade

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

skovbo@home.dk

75628200

75628200