Nederballevej 29, Fjelsted, 5463 Harndrup

162 m2 landejendom

Kontant 4.500.000 kr.

Velholdt landbrugsejendom med 3500 m2.  lagerhaller i Fjelsted


4 hektar jord bag ejendommen

I Fjeldsted på Fyn byder vi jer velkommen til denne velholdte landbrugsejendom på Nederballevej 29. Her bliver I mødt af en fin gårdsplads med et rødstensstuehus med valmtag og en gul lagerbygning tæt på alle hverdagsbehov. Stuehuset har udover stuen og køkkenet tre værelser, et badeværelse og en dejlig overdækket terrasse. Den tilhørende landbrugsjord kan dyrkes eller lejes ud, hvorfor landejendommen med sin store lagerhal også er ideel til andet erhverv end landbrug.
Stuehusets samlingspunkt er stuen, der både har plads til sofaarrangement, lænestole og spisebord. I den ene ende af stuen kan I med en skydedør åbne op ud til gårdspladsen og nyde den friske luft. Videre kommer I til køkkenet, der også kan indrettes med et spisebord. Køkkenet er i trælook med hvid bordplade og har godt med opbevaringsplads.
De tre værelser er fordelt således, at I kan oprette en voksenafdeling og børneafdeling. Tæt på værelserne er badeværelset med et hvidt møblement med flere skuffer og integreret håndvask samt en spa, hvor I kan slappe af efter en lang dag. Derudover har boligen også et viktualierum.
Udenfor kan I nyde sommeren i den pæne, store have med flere buske og træer, havepavillon, en terrasse og mulighed for en køkkenhave. I forlængelse af stuehuset ud til gårdspladsen kan I finde skygge og læ på den overdækkede terrasse med plads til forskellige havemøbler.
Lagerhallerne er ideel til erhverv og har garage, som også kan bruges til gildesal.
I området finder I alt til hverdagen. På under seks minutter i bil når I både daginstitution og skole i Fjelsted samt supermarked i Harndrup. Motorvejen ligger kun syv minutter væk i bil.

Jorden er pt. bortforpagtet.
4Antal rum
1990Byggeår
54583 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.402 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,829 / 20.514 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010