Mosevej 16, 8450 Hammel

158 m2 landejendom

Kontant 2.795.000 kr.

Hammel


Landejendom med 1,6 ha jord perfekt til heste - Lige udenfor byskiltet til Hammel

Denne landejendom på 1,6 hektar jord er en drøm for enhver, der ønsker at bo tæt på naturen. Den er ideel til hestehold og dens beliggenhed lige udenfor Hammel byskilt tilbyder en perfekt balance mellem landlig ro og byens bekvemmeligheder. Den nærliggende cykelsti gør det nemt at komme til skole i Hammel, og børnene kan selv cykle til sport og fritidsaktiviteter i Hammel  
Ejendommen strækker sig over to etager og byder velkommen med en rummelig entré med gulvvarme, der fører til et stort bryggers med direkte adgang til garagen. På stueetagen finder du et hyggeligt landkøkken, der er forbundet til spisestuen og opholdsstuen. Der er også et stort soveværelse med en praktisk walk-in garderobe. En mulighed er at kombinere køkkenet og soveværelset for at skabe et stort åbent køkken-alrum, der bliver hjertet i hjemmet. Stueetagen har desuden et moderne badeværelse med gulvvarme. 
På første sal finder du en stor stue, perfekt til familiehygge. Der er også to gode værelser, og hvis behovet opstår, er der mulighed for at etablere flere værelser på første salen. En nyere varmepumpe fra 2022 og en brændeovn i stuen, supplerer oliefyret og holder huset varmt og behageligt året rundt.
I forlængelse af boligen ligger 64m2 udhus der er indrettet til staldbygning med ponybokse samt et udhus til opbevaring. Staldbygningen giver sikker og praktisk opbevaring til ponyerne og har direkte adgang til en etableret hestefold, hvilket gør det nemt at tage sig af dyrene. Udsigten fra boligen strækker sig ud over de 1,6 hektar jord bag ejendommen, der er perfekte til heste eller andet mindre dyrehold. 

Udhuset på 64 m2 udhus kan også bruges som ekstra garage/værksted.
Ejendommens perfekte balance mellem natur og bekvemmeligheder gør den til det ideelle hjem for familier, der ønsker det bedste fra begge verdener.

home byder velkommen.
5Antal rum
2000Ombygget
16551 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.461 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,129 / 12.813 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Kyhl
home Hammel

Butikschef, Ejendomsmægler, MDE

kyhl@home.dk

86 96 10 11

86 96 10 11