Mønvej 154, 4720 Præstø

153 m2 landejendom

Kontant 2.995.000 kr.

Særdeles præsentabel villa - Beliggende på en knap 22.000 m² stor grund


Naturskønne omgivelser og blot 5 km fra havne- og handelsbyen Præstø

Mønvej 154 er en velholdt og yderst præsentabel bolig på 153 bolig m², beliggende i den hyggelige sydsjællandsk landsby, Allerslev, nær Præstø.

Med ejendommens tilhørende store grund, vil her være mulighed for dyrehold som f.eks. får, høns eller måske også en hest eller to, hvor grunden tidligere har rummet kreatur og her er plads til en fold/ridebane m.m.. Herudover byder haven på et væld af muligheder for nye ejere, hvad enten man er mange i familien eller man "bare" ønsker god plads omkring sig. Det kan være til de haveinteresserede, som bestemt ikke kommer til at mangle plads at udfolde sig på, eller til børnefamilien, hvor den meget store græsplæne bagest på grunden bestemt vil være til stor fornøjelse og mange gode timer med aktiv leg og boldspil m.m.

Boligen er indrettet således:  
Hovedindgang til husets rummelige entré, hvor trappen til førstesalen også er placeret. Fra entréen er der adgang til stort badeværelse med toilet og brus, yderligere er der adgang til et gæstetoilet. 
To lyse stuer en-suite, den ene som spisestue med pilleovn og den anden som dagligstue. 
Fra dagligstuen er der udgang til en hyggelig udestue med direkte udgang til aflukket have med fliseterrasse. 
Stort køkken med plads til spiseafdeling. Fra køkkenet er der endvidere udgang til et lille vindfang med udgang til en hyggelig og lukket gårdsplads mellem boligen, værkstedsbygningen og bryggersbygningen. 
Førstesalen rummer et stort repos med plads til opbevaring og fordelingsgang til to gode værelse. Det ene værelse et stort soveværelse, som man nemt kan dele op i to værelser ved behov, således der kan være tre værelser på førstesalen.
Bryggersbygningen rummer god plads til vaskemaskine, tørretumbler, opbevaring mm. I forlængelse af bygningen er et disponibelt rum. 
Værkstedsbygningen indeholder rummeligt værksted en fordelingsgang mellem værksted og stort hobby-/krea-rum. I forlængelse af bygningen er en dobbelt carport. 
Endvidere er der på grunden et maskinhus på 88 m², som kan bruges opbevaring af havemaskiner eller evt. dyrehold.  

En virkelig skøn ejendom med mange spændende muligheder, overskuelig afstand til indkøb, skole med bus eller cykel samt ca. 1 times kørsel fra hovedstaden.
1925
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
21806 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.362 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,499 / 14.443 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Emanuelsen
home Vordingborg

Ejendomsmægler & Valuar, Indehaver, Køberrådgiver

thema@home.dk

55 37 11 95

55 37 11 95