Lynevej 50, Strellev, 6870 Ølgod

255 m2 landejendom

Kontant 3.445.000 kr.

Historisk landejendom i Strellev - vaskeægte landsbyidyl


Tidssvarende stuehus, flotte udbygninger og et jordtilliggende på 3,8 hektar

Historisk landejendom i Strellev:
Amstelborggaard er en veludført landejendom, som er idyllisk placeret bag opvoksede træer i landsbyen Strellev. Grunden på godt 3,8 hektar består hovedsageligt af græsningsarealer og en parklignende have, mens stuehuset rummer 255 kvadratmeter med et velholdt, tidssvarende interiør. Dertil hører anseelige udbygninger med hestefaciliteter. Man får således glæde af talrige udfoldelsesmuligheder, og nærmiljøet tilgodeser ethvert behov med imponerende natur såvel som velassorterede fornødenheder.
Tidssvarende stuehus:
Inden døre fortsætter det klassiske islæt, skønt interiøret er flot velholdt med moderne faciliteter. Beboelsen centrerer sig omkring stuen, som er et ualmindeligt rummeligt opholdsmiljø, hvor man straks bemærker tværgående loftsbjælker, hvorefter loftet går til kip - over fem meter fra gulvet. Talrige sprossevinduer tilfører dagslys til det store rum, mens biopejsen beriger stemningen i aftentimerne.
Køkkenet fra HTH befinder sig særskilt, og det fremstår stilrent med grebsfrie fronter, og der er ligeledes rum til en spiseplads. Herfra tilgår man også et praktisk viktualierum. Boligen byder endvidere på fire værelser, som er opdelt med en børnesektion i den sydlige fløj og et forældresoveværelse i modsatte ende af huset. Der er tillige et badeværelse i hver fløj, hvoraf ét er indrettet med spabad og bruseniche. HTH-elementer er gennemgående. Endelig får man gavn af et bryggers, en baggang med grovkøkken og et fyrrum.

Landsbyidyl i Strellev:
Amstelborggaard er velplaceret overfor den hvidkalkede kirke i Strellev, og ejendommens historiske udtryk matcher således omgivelserne særdeles godt. Landsbyen er karakteriseret af et velfungerende foreningsliv, der tilbyder fællesskaber omkring alt fra idræt til jagt, og man tilgodeses også af et pænt forsamlingshus såvel som naturskønne områder med skov, shelters, søer og stisystemer.
Få kilometer fra matriklen finder man alt til familielivet, hvilket inkluderer skole, pasningstilbud, idrætsfaciliteter og et stort udbud af fritidsaktiviteter. Det er også her, man handler ind til dagligdagen, og umiddelbart uden for byen ligger Skærbæk Mølle Golfklub. Ydermere er der fornuftige afstande til flere af byens tilbud i blandt andet Herning, Billund, Varde og Esbjerg. Bemærk også den korte afstand til nogle af landets bedste badestrande ved Vesterhavet. 
5Antal rum
1998Ombygget
2Antal toiletter
38238 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.855 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,801 / 15.825 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Littau Christiansen
home Ribe

Salg og vurdering

slch@home.dk

75424800

75424800