Linderupvej 6, 4540 Fårevejle

130 m2 landejendom

Kontant 2.995.000 kr.

Landejendom med fantastiske forhold for hestehold


Fårevejle

Omgivet af noget af Odsherreds allersmukkeste natur, med det karakteristiske kuperede terræn, der strækker sig over åbne vidder, søer og skovområder hele vejen til Nekseløbugts smukke kyststrækninger, ligger denne flotte hesteejendom nu og venter på nye ejere.
Ejendommen byder velkommen med en stor, praktisk, grusbelagt indkørsel med adgang til både hovedhus, stald og stor ridehal.
Hovedhuset inviterer indenfor til en velindrettet bolig i to plan med pæne og velholdte faciliteter og lyse og indretningsvenlige rum. I stueplan fordeler pladsen sig over en lys og rummelig entré med trappe til førstesalen, badeværelse med kar, det ene af i alt fire værelser, vaskerum, spisekøkken samt en skøn stue. På husets førstesal finder I tre dejlige værelser.
Faciliteterne i boligen fremstår alle pæne og brugbare og boligen er generelt indbydende, lys og indflytningsklar.
Til ejendommen hører en stor, flot ridehal på over 700 m2 med tilstødende stalde. Her er henholdsvis 2 og 4 velfungerende bokse samt 2 særskilte løsdriftsområder, hvoraf den ene oplagt kan deles op i to. Her er desuden pænt og funktionelt saddelrum og gode forhold for hestepleje.

Tillige kan det nævnes at der netop er, installeret helt nye solceller på ridehallen.   
På den store grund, der breder sig over mere end 32.000 m2 er der anlagt store hestefolde. Her er desuden klargjort til etablering af udendørs ridebane.
Langs husets syd- og vestvendte facader er der etableret en dejlig træterrasse, hvor solen kan nydes gennem hele dagen og hvor de vidunderligt smukke skuer over den omkringliggende natur kan nydes.
Her er I indenfor rideafstand af dejlige badestrande og smukke skovområder og omtrent 4,5 km fra Fårevejle Stationsby, hvor skoler, daginstitutioner og alle indkøb kan foretages.

Kontakt home Asnæs for en fremvisning allerede i dag på tlf. 59650165.
5Antal rum
1985Ombygget
32647 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.489 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,266 / 13.634 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Asnæs

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 65 01 65

59 65 01 65