Nyhed

Lavenvej 7, 8600 Silkeborg

228 m2 landejendom

Kontant 8.750.000 kr.

RY/ SILKEBORG


11 ha. skov- og jagtejendom i høj kvalitet i smukke omgivelser

Liebhaver/ skovejendom på ca. 11 ha. i fredfyldte omgivelser - men med nem adgang til motorvejen mod Silkeborg eller Århus. 
Den flotte ege allé og store græsplæner byder dig velkommen til denne smukke skovejendom. Der er tale om en rigtig liebhaverejendom for kunden, som ønsker en kvalitetsbolig midt i egen skov og smuk natur. Grunden er meget varieret med blandt andet masser af dådyr, rådyr, ræv, harer, snepper, fasaner, ænder, gæs, så jægeren har gode muligheder.
Endvidere finder du to søer (som deles skelmæssigt med naboerne), højstammede træer, områder med nåletræer, nyplantninger med blandet skov, mange stier på kryds og tværs, udsigt til marker, sø, og skov. 
Der er mange muligheder på grunden:
hestehold, kødkvæg, jagt, skovdrift osv.
Huset er bygget i særdeles gode materialer og er løbende moderniseret. Her kan bl.a. nævnes nyt kvalitetstag på garage og stuehus, moderne køkken og bryggers, vinduer og terrassedøre skiftet og 2 flotte badeværelser. Boligen er meget rummelig med sine 228 kvm. beboelse i et plan og har store opholdsrum og værelser. En drøm for alle, som ønsker plads og albuerum med store vinduespartier og flot lysindfald. De flotte belægningssten omkring huset leder dig frem til et skønt orangeri på 21
kvm. 
Haven rummer plads til leg for børn og du er sikret en god høst fra alle frugttræerne. Der er åbent og lyst omkring huset og udsigt til en mindre sø.
Ejendommen har lave ejerudgifter - især grundskyld og ejendomsværdiskat. Man betaler kun en brøkdel af hvad man ellers giver for en tilsvarende liebhaverbolig eller søvilla i Ry eller Silkeborg. Opvarmningen med det næsten nye træpillefyr er ligeledes med til at holde driftsomkostningerne nede. 
Ejer har etableret en indhegning med dådyr, som man kan nyde fra køkkenvinduet året rundt. Det sjove er, at der mange gange er ligeså mange dådyr på udvendig side af hegnet, da de "vilde" dådyr kommer interesseret på besøg!  
Home byder velkommen til en ejendom for den kræsne køber, som gerne vil bo midt i naturen og have fred og ro, men stadig være i kort afstand til alle de østjyske arbejdspladser.
Området generelt:
Det smukke Søhøjland og Silkeborgsøerne, kort travetur ned til søen, hvor man kan smide en kajak i. Mange hesteejendomme i nærheden, mange ridestier. Skolebus tæt på. Motorvej til Århus/Herning. Gl. Laven er en aktiv landsby med forskellige aktiviteter.
4Antal rum
1976Byggeår
2Antal toiletter
108800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.308 kr.

Udbetaling

440.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

51,684 / 40.861 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Ry

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00