Langbjerghøjvej 65, Glerup, 9560 Hadsund

282 m2 landejendom

Kontant 3.888.000 kr.

Rummelig familieejendom med udsigt til egen sø og skov!


SKATTEMÆSSIGT FORBLIVER EJENDOMMEN KATEGORISERET SOM LANDBRUG!

Fantastisk ejendom med masser af plads både inde og ude!
Kun 10 minutter nord for Hadsund finder vi denne perle. Blandt marker, fredskov og egen sø kan du hver morgen vågne op til den prægtige natur som omgiver ejendommen. Hele 10,3 hektar jord får du her, udlagt som egen sø og fredskov. Et paradis for naturelskeren, dyreinteresserede eller familien som ønsker sig masser af plads at boltre sig på.

Stuehuset er opført i 2009 og rummer hele 289 kvm bolig. Boligen er opført i en klassisk og meget praktisk stil, med fokus på lys og store, åbne rum. I huset er der centralstøvsuger, genvex-anlæg og gulvvarme over alt. Derudover følger også det gamle stuehus bag ejendommen.

Indretning:
Vi træder indenfor i den store entré med kvartsvingstrappe til 1. sal, og ellers adgang til hele underetagen. På venstre hånd har vi den store spise- og opholdsstue med flot udsigt til skoven og et herligt lysindfald. Herfra er der via franske dobbeltdøre adgang til køkkenet med spiseplads og en overdådigt udsigt ned til egen sø. Fra køkkenet er der udgang til haven, og ned mod søen. 
Går vi fra entréen mod højre, så finder vi 2 gode værelser, badeværelse med bruseniche og et stort, praktisk bryggers. Fra bryggerset er der ud-/ og indgang til husets østside samt adgang til garagen og funktionelt viktualierum. Her er godt med skabsplads, vaskefaciliteter samt bruser til bl.a. hunden, når den kommer ind efter en aktiv tur i skoven eller søen.

Går vi op på 1. salen, så finder vi her et stort repos. Her kan åbnes op til hall, men fungerer som et oplagt kontor/arbejdsplads/træningsrum eller lignende. Fra reposen er der indgang til soveværelset med walk-in closet, stort badeværelse med dobbelt badekar og dobbelt bruser og ikke mindst 2 gode gæste-/ børneværelser hvorfra der er udgang til den store, østvendte altanterrasse med den smukkeste udsigt til skov og søen.

På grunden er der som sagt, også den gamle ejendom. Her er anvendelsesmulighederne mange, og kun fantasien sætter grænser for hvad bygningern kan benyttes til. 

Kom selv ud og oplev den fantastiske ejendom - det fortjener den!    
2009
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.888.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.463 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,401 / 18.898 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Karmark Bay-Klit
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

klit@home.dk

98511201

98511201