Kromarksvej 20, Osted, 4320 Lejre

214 m2 landejendom

Kontant 6.500.000 kr.

Moderniseret landejendom med plads til heste


Bo nær indkøb men omgivet af naturen

I naturskønne og landlige omgivelser i Osted med bare 950 meter til nærmeste indkøb, får du både fred og ro men med byens bekvemmeligheder indenfor gå-afstand. Osted som er et yderst velfungerende lokalsamfund med både skole, pasningsmuligheder, gode sports- og fritidsfaciliteter mv., er desuden beliggende centralt med bare ti minutters kørsel til hhv. Roskilde, Ringsted, Borup og Hvalsø.

Ejendommen som fremstår i særdeles god og moderniseret stand, qua den løbende og gennemgribende renovering af ejendommen omfattende bl.a. udskiftning af døre og vinduer, efterisolering af terrændæk med samtidig etablering af gulvvarme, udskiftning af køkken, elinstallationer samt det meste af kloakken på ejendommen, incl minirenseanlæg som deles med naboen og dermed betales ikke vandafledningsafgift.
Med ca. 3,3 hektar jord at boltre sig på, er det nærmest kun fantasien og interessen der sætter sin begrænsning for udnyttelse heraf. Der er i forvejen etableret folde brugt til hestehold, drænet ridebane 20x60m med lys og bund i høj kvalitet, samt et lille vandhul/sø omkranset af et mindre skovpræget areal, grænsende op mod egen pileskov. Pileskoven er en fantastisk mulighed for at høste og lave flis til opvarmning af ejendommen, og dermed være mere eller mindre selvforsynende af varme. Dette tillagt det store solcelleanlæg anlagt på taget af den store stålhal, med mulighed for montering af batteriløsning til optimering af ejendommens øvrige elforbrug, er det svært at forestille en billigere drift af ejendommen.
Indretningen i stuehuset er lys med en moderne fremtoning, og fra både køkken-alrummet og stuen kan I gå i haven. Et stort bryggers og et badeværelse med brus fuldender stueplan, og går I ovenpå, er der to store værelser, hvoraf det ene er i to afsnit og begge med skøn udsigt over de omkringliggende marker. Foruden stuehuset, og diverse gode overdækkede arealer omfatter ejendommen også den store stålhal med et utal af anvendelsesmuligheder. Her er taget og eltavlen udskiftet og gulvet støbt i beton, og pt. indrettet i den ene ende med 5 store kvalitets hestebokse med frostfrit vand, sadelrum og helt generelt i super god stand. Så uanset om du overvejer at drive entreprenørvirksomhed, dyrke din interesse for veteranbiler eller bare have godt plads at boltre dig på, så er rammerne på plads.
Ydermere en sidebygning indrettet med fyrrum i den ene ende, og et anneks i den anden ende. Annekset er ligesom stuehuset gennemgribende moderniseret med efterisolering af terrændæk samt gulvvarme, køkken, badeværelse mv. og fremstår klar til indflytning uanset om det er til teenageren, en aldrende forælder eller måske endda aupairpigen.
1900
Byggeår
3
Antal rum
33145 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.461 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

39,595 / 31.034 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Holm
home Køge

Partner og Ejendomsmægler, MDE

rholm@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13