Kølstrupvej 45, 5330 Munkebo

176 m2 landejendom

Kontant 3.995.000 kr.

MUNKEBO


Landejendom med ca. 5,7 hektar jord og god hestestald med 9 store bokse - Velbeliggende tæt på skole, indkøb og natur

Du får her en unik mulighed for at erhverve dig en landejendom, som fremstår velholdt og indflytningsklar, samt velbeliggende nær smuk natur med Kertinge Nord/Kerteminde Fjord tæt ved ejendommen og skoven for enden af vejen. Her er gode muligheder for hestehold og beliggenheden er ideel for familien der er hesteinteresserede, men hvor hverdagen og familielivet stadig skal hænge sammen. Du finder nemlig skolen samt diverse handlemuligheder i Munkebo blot et par kilometer fra boligen. Desuden er der kun ca. 20 minutters kørsel til Odense centrum, samt ca. 15 minutter til motorsvejsnettet via Ring 3.  

Ejendommen består af to matrikler og er beliggende på en i alt 57.395 m2 stor grund, som i dag bruges primært til folde samt ridebane. Selve boligen er istandsat af nuværende ejer, hvor det meste af renoveringen har fundet sted i midt 00'erne. Derudover er der opført en staldbygning i 2012 med 9 store og lyse hestebokse med vindue i hver boks.

Du bydes velkommen indenfor i selve boligen via en rummelig entré som er niveauinddelt. Træder du et trin ned til højre har du et dejligt stort rum, som giver adgang til badeværelse, bryggers, boligens soveværelse samt trappe til 1. salen. Fortsætter du den anden vej et trin op igen finder du yderligere et værelse og får videre adgang til boligens hjerterum, nemlig køkkenet og stuen, som er et dejligt stort alrum. Køkkenet fremstår pænt og har godt med skabsplads. Der er spiseplads i åben forbindelse til tv-stuen med brændeovn, der luner dejligt i vintermånederne og stort vinduesparti/udgang til sydvendt terrasse, hvor sommerdagene kan nydes med grillaftener og afslappende solskinstimer efter en dejlig dag med hestene, som græsser i ro og mag på foldene rundt om boligen. 
På 1. salen er der fordelergang samt et stort værelse, der evt. kan deles i to værelser. Der er ligeledes en uudnyttet del af 1. salen, som eventuelt kan inddrages til flere boligkvadratmeter.

Desuden en stor garage som er bygget sammen med boligen, hvor der også er opvarmet sadelrum samt toilet, hvor der er klargjort til brus. Fra sadelrummet er der også adgang til selve boligen, som gør det dejligt nemt når hestene skal passes i dagligdagen.
Ydermere overdækning til halm/hø og stor værkstedsbygning med pille-og brændefyr som er ejendommens varmekilde.

Et skønt boligtilbud til den hesteinteresserede! Lyder det interessant, så kontakt os på tlf. 65324404.


1922
Byggeår
6
Antal rum
57395 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.732 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,576 / 19.117 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Caroline Myrup Laakkonen
home Kerteminde - Munkebo

Ejendomsmægler

carol@home.dk

65324404

65324404