Klingeskov 56, Klintebjerg, 5450 Otterup

235 m2 landejendom

Kontant 2.495.000 kr.

Rummelig og velholdt ejendom med udsigt udover vandet


Beliggende på dejlig stor grund med egen skov

Velkommen til Klingeskov 56, beliggende i det charmerende område Klintebjerg i Otterup. Her venter en helt særlig ejendom, der byder på et væld af muligheder for både naturelskere og folk der kan lide at have udsigten udover vandet.

Ejendommen er beliggende tæt på Klintebjerg havn, hvor ro, udsigt og godt naboskab kan gå op i en højere enhed. Fællesskabet er i højsædet I den charmerende kystnære landsby Klintebjerg, hvor mange deltager i det gode foreningsliv i Skeby området og som danner ramme for et stærkt sammenhold.
Handelsmuligheder skal findes i Otterup, ca. 5 km væk og her er der valg fra næsten alle hylder – flere dagligvarebutikker samt specialbutikker. Slettens skole Skovløkken er nærmeste institution som rummer alt fra vuggestue og op til 6. klasse, med skolebus tilknyttet, som stopper lige uden for døren, så børnene kan komme nemt og sikkert i skole.

Denne rummelige ejendom på 235 m² byder på masser af plads til hele familien. Med to separate afdelinger er det en ejendom som let kan opdeles og benyttes som en to-familiebolig eller en ejendom med mulighed for at have et separat køkken til gæster. 

De to stuer + spisestue, og hele 4 værelser giver mulighed for både hyggelig samvær og private øjeblikke. Samtidig er der 2 fine badeværelser, et i stueplan og et på 1. salen.
Selve ejendommen er fra 1915 og er beliggende på 43.210 m² grund.

En af de mest tiltrækkende egenskaber ved Klingeskov 56 er den store grund, som inkluderer en mark og egen skov. Her er der rig mulighed for at udleve sine ambitioner som have-entusiast eller skabe et hyggeligt fristed midt i naturen. Tag en slentretur langs stierne og oplev det frodige landskab omkring ejendommen. Denne unikke mulighed for at have sin egen skov er perfekt for naturelskere, der elsker at udforske og opleve den danske natur lige uden for døren.
Kort sagt er Klingeskov 56 den ideelle ejendom for dem, der ønsker at bo tæt på naturen i Klintebjerg, samtidig med at de kan nyde fordelene ved at have en rummelig bolig. Den store grund med mark, egen skov og udsigten udover Dørholm er blot nogle af de mange attraktioner, der gør denne ejendom unik samt giver nogen skønne muligheder for at skabe et dejligt fristed og udforske naturen omkring ejendommen. Grib chancen for at blive ejer af denne pragtfulde ejendom.
7Antal rum
2002Ombygget
2Antal toiletter
43210 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.280 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,409 / 11.404 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Emil Lassen
home Nordfyn

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jalas@home.dk

64824232

64824232